U bent hier: 5 FPS-technologie
matras met fps technologie

FPS-technologie

Innovatief zijn onze bedden en matrassen met een ingebouwd Frequency Physio Support (FPS) geluidssysteem. Volledig weggewerkt, onzichtbaar, vrijwel onhoorbaar, maar wel voelbaar én effectief. Subtiele geluidsgolven stimuleren de bloedsomloop en ontspannen de spieren. De weldadige werking van deze ontspanningstechnologie reduceert lichamelijke klachten. U slaapt beter, vermoeidheid neemt af en u heeft meer energie.

Wanneer raden we FPS aan?

De voordelen van laag frequent geluid

FPS-technologie helpt uw lichaam ontspannen met behulp van geluidsgolven. Als het systeem aanstaat hoort u vrijwel niets, wel ervaart u een aangename variatie in vibraties. Zo ontstaat een diepe ontspanning van lichaam en geest, terwijl de techniek gericht werkt aan reducering van pijnklachten, stimulering van de bloedsomloop, vermindering van spierspanning en vermindering van onrustklachten en stress.

Oudere vrouw ligt in bed

Verbeteren doorbloeding

Korte en lange golven circuleren om spieren en bindweefsel te stimuleren. Door pulsatie varieert de stimulering voortdurend, wat resulteert in een spierontspanning, minder stijfheid en minder onrust.

Vrouw ligt in bed en kan beter slapen door FPS technologie

Verlagen spierspanning

De ‘flowbewegingen’ van het hoofd naar de benen en terug zorgen dat de bloedcirculatie optimaal wordt gestimuleerd. Goed voor de spieren en bij regelmatig gebruik goed voor het verwerken van afvalstoffen.

Oudere vrouw ligt in een bed met FPS technologie

Energie opdoen

Een behandeling met laag-frequente geluidsgolven brengt ademhaling en hartslag tot rust en verlaagt de bloeddruk. Het zijn fysiologische tekenen dat het lichaam zich aan het herstellen is en nieuwe energie opdoet.

Behandelprogramma’s

U heeft de keuze uit 12 programma’s die alle een tijdsduur hebben. Het kortste programma ‘Stimulance’ duurt 13 minuten en het langste ‘Lounge’ 40 minuten. Mocht u dan na 20 minuten al in slaap vallen, dan stopt het systeem vanzelf…

fps voor beter omgaan met slaapkamer problemen als je ouder wordt.

Ontspanning of activering

De pulserende bewegingen van de geluidsgolven bepalen de mate van ontspanning en activering. Elk programma volgt een eigen patroon en is ingesteld met frequentie niveaus, pulsen, flow richting en volume per impulsspeaker. Daarnaast kunt u kiezen voor doelgerichte behandelingen voor beter slapen en voor specifieke spiergroepen van nek, schouder, heup en onderrug.

Beter slapen en ontspannen

 1. Start 26 min. –  kennismakingsprogramma
 2. Intervalls 28 min. – lange intervallen in 8 stappen
 3. Energetic 30 min. – korte golven, ontspannend
 4. Lounge 40 min. – tot rust komen voor het slapen

 

Vlug herstel en energie opdoen

 1. Balance 18 min. – licht activerend
 2. Recover 27 min. – rustig fysiek herstellen
 3. Stimulance 13 min. – in korte tijd herstellen
 4. Circulation 20 min. – full-body stimulering

 

Specifieke spiergroepen

 1. Shoulder & Back 20 min. – subtiel en ontspannend
 2. Lower Back 30 min. – verlaging spierspanning
 3. Hip & Hamstring 17 min. – gericht op pijnklachten
 4. Legs & Feet 25 min. – krachtig en intens

Werkwijze

uitgebreide showroom vol met hoog laag bedden en zorgbedden

Persoonlijk gesprek

Zowel in de showroom als bij u thuis, ons uitgangspunt is altijd persoonlijke aandacht. We nemen de tijd om uw wensen voor uw nieuwe bed te begrijpen, waarbij we alles van ons bedrijf laten zien en u helpen de juiste keuzes te maken.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Onze persoonlijke advies begint met uw specifieke slaapbehoeften. Of u nu kampt met rugklachten, spierproblemen, Parkinson, neuropathie of overgewicht, wij vervaardigen op maat gemaakte matrassen voor een perfecte nachtrust.

adviseur geeft uitleg over slaapkamers aan senioren echtpaar

Slapen in eigen stijl

We maken niet alleen het perfecte bed voor u, maar we creëren ook een slaapkamer die volledig aansluit bij uw smaak en dromen. Elk element wordt met de hand gemaakt door ons bekwame team van ambachtslieden.

adviseur met klanten in de bedden fabriek

Familiebedrijf De Suite

Onze toewijding aan vakmanschap en passie komt tot leven in onze meubelmakerij, waar we alles met de hand maken. We beheren elk aspect van het productieproces, van materialen tot assemblage

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Laat ons de slaapkamer van uw dromen creëren, of het nu gaat om het perfecte bed of een complete, harmonieuze slaapkamer met op maat gemaakte kasten. We beginnen met een doordacht ontwerp en een uitgekiende indeling.

klant met monteur bij nieuwe bed

Vakkundige montage

Onze eigen ervaren monteurs monteren de bedden en nemen uw oude bed kosteloos retour. Na de montage demonstreren we uitgebreid en beantwoorden al uw vragen. We zorgen ervoor dat uw bed 'instapklaar' wordt opgeleverd.

Klantervaringen

senioren zitten op hoog laag bed

Rust bij parkinson met FPS en hoog-laag bed

Nu 9 jaren geleden werd bij Robert de ziekte van Parkinson vastgesteld. Mettertijd is het omdraaien in bed en het opstaan uit bed steeds lastiger geworden. Naar aanleiding van een artikel in de NRC Robert en zijn vrouw Marja maakten ze een afspraak voor een bezoek aan de showroom in Moordrecht. Marja: “We lazen dat De Suite specialist in het maken van bedden speciaal voor mensen met parkinson.”

ervaring met hoog laag bed bij parkinson

Hoog laag bed in nieuw appartement

Bij De Suite begrijpen we de waarde van comfort en gemak, vooral voor diegenen die uitdagingen zoals beginnende Parkinson ervaren, zoals Anita en haar partner Fred. We hebben een complete slaapkamer met hoog-laag bed voor hen gecreëerd en hen kennis laten maken met FPS-technologie, die slaapkwaliteit verbetert en vermoeidheid vermindert.

Man en vrouw in de slaapkamer met een bed met FPS technologie

Slapen zonder rugpijn

Cor en Rianne hadden te maken met rugklachten en zochten naar een oplossing om comfortabeler te kunnen slapen. De Suite kwam in beeld en bood hen een op maat gemaakt bed aan dat specifiek was ontworpen om hun rugklachten te verlichten.

klant beleeft slaaptransformatie door FPS

Liliam’s slaaptransformatie

De Suite is trots op haar baanbrekende hoog-laag boxspring en de impact ervan op Liliam’s slaapervaring. Onze deskundige begeleiding en FPS-technologie hebben haar geholpen om te ontspannen, beter te slapen en zich energieker te voelen.

Specialist in FPS-technologie

FPS (Frequency Physio Support) technologie helpt het lichaam sneller en dieper te ontspannen. Zo vermindert het spierspanning, stimuleert het licht de bloedcirculatie en brengt het de hartslag en ademhaling tot rust. De technologie wordt effectief ingezet voor fysiek én mentaal herstel. Onze specialist Wim Hofman legt uit hoe de FPS precies werkt.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.