U bent hier: 5 Neuropathie

Neuropathie

Je ziet eigenlijk weinig aan iemand met neuropathie. Maar de kwaliteit van leven kan ingrijpend veranderen. Door een slechte doorbloeding worden de haarbloedvaatjes in de ledematen niet goed bereikt. En daarmee krijgen de zenuwen te weinig voeding en zuurstof. Bijgevolg raken zenuwen in armen en benen aangetast. Onze specialisten kunnen helpen met het vinden van het juiste bed bij neuropathie om uw klachten te verlichten.

Beter slapen bij neuropathie

Wij helpen mensen van wie de gevoels- en bewegingszenuwen beschadigd zijn. Dat staat bekend als perifere neuropathie. Deze aandoening geeft niet alleen pijnklachten, maar kan ook zorgen voor spierzwakte.

Vaak eerst neuropathie in de voeten

Het begint vaak met neuropathie in de voeten. Dat is goed ter verklaren, omdat de langste zenuwbanen als eerste worden aangetast. Daarom beginnen klachten vaak bij de voeten. Later kan de pijn omhoog naar de benen trekken. En soms naar handen en armen. Bovendien zien we vaak wat langere mensen; langere ledematen hebben immers langere zenuwbanen. Klanten vergelijken de pijn vaak met speldenprikken. Maar ook met een tintelend of doof gevoel. “Alsof je op schelpen loopt”. En in bed kan bijvoorbeeld een dekbed al pijnlijk aanvoelen.

Pijnlijke benen in bed

Weliswaar zijn de klachten van persoon tot persoon verschillend. Maar bij de meesten treedt zenuwpijn juist in rust op en vermindert dat bij bewegen. En als je dan in bed ligt en je hebt overal pijn, dan probeer je daar verbetering in te brengen. In deze fase trekken mensen bij ons aan de bel.

Laag frequent geluid

Waarschijnlijk heeft u niet eerder gehoord van een bed met FPS-technologie. Tenzij u eerder bij ons bent geweest. Met FPS kunnen we de schade als gevolg van de neuropathie helaas niet herstellen. Maar een dagelijkse behandeling van 25 minuten kan de pijnklachten aanzienlijk verminderen.

FPS vermindert symptomen van neuropathie

FPS staat voor ‘physio frequency support’. Deze behandelmethode zorgt met zachte en aangename trillingen voor stimulering van de bloedsomloop. Daarmee worden ook de kleinere bloedvaatjes weer eens bereikt. De schade draaien we helaas niet terug. Maar de aanpak van de symptomen is bijzonder effectief. En dat kan ook nog eens gewoon thuis op uw eigen bed.

fps technologie in matras van De Suite

Legs & feet programma

Neuropathie tast niet alleen gevoels-, maar ook bewegingszenuwen aan. Het gevolg is pijn in combinatie met vermoeidheid. Vooral ’s avonds of na een wandeling is het legs & feet programma dan aan te raden. Uw benen hebben de grootste spieren, waardoor het effect maximaal is. Bovendien rijken geluidsgolven veel dieper dan een gewone massage van buitenaf.

Meer kwaliteit van uw leven

Aanhoudende pijn kan leiden tot krampachtig zitten of bewegen. Spierzwakte beperkt uw lichamelijke activiteit nog verder. Juist een dagelijkse behandeling met FPS zorgt voor meer energie. Bovendien slaapt u beter en bent minder vermoeid.

Werkwijze

uitgebreide showroom vol met hoog laag bedden en zorgbedden

Persoonlijk gesprek

Zowel in de showroom als bij u thuis, ons uitgangspunt is altijd persoonlijke aandacht. We nemen de tijd om uw wensen voor uw nieuwe bed te begrijpen, waarbij we alles van ons bedrijf laten zien en u helpen de juiste keuzes te maken.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Onze persoonlijke advies begint met uw specifieke slaapbehoeften. Of u nu kampt met rugklachten, spierproblemen, Parkinson, neuropathie of overgewicht, wij vervaardigen op maat gemaakte matrassen voor een perfecte nachtrust.

adviseur geeft uitleg over slaapkamers aan senioren echtpaar

Slapen in eigen stijl

We maken niet alleen het perfecte bed voor u, maar we creëren ook een slaapkamer die volledig aansluit bij uw smaak en dromen. Elk element wordt met de hand gemaakt door ons bekwame team van ambachtslieden.

adviseur met klanten in de bedden fabriek

Familiebedrijf De Suite

Onze toewijding aan vakmanschap en passie komt tot leven in onze meubelmakerij, waar we alles met de hand maken. We beheren elk aspect van het productieproces, van materialen tot assemblage

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Laat ons de slaapkamer van uw dromen creëren, of het nu gaat om het perfecte bed of een complete, harmonieuze slaapkamer met op maat gemaakte kasten. We beginnen met een doordacht ontwerp en een uitgekiende indeling.

klant met monteur bij nieuwe bed

Vakkundige montage

Onze eigen ervaren monteurs monteren de bedden en nemen uw oude bed kosteloos retour. Na de montage demonstreren we uitgebreid en beantwoorden al uw vragen. We zorgen ervoor dat uw bed 'instapklaar' wordt opgeleverd.

Klantervaringen

klant met neuropathie in benen en voeten

Een inspirerend verhaal over herstel en neuropathie

Na een zware ziekteperiode en verminderde mobiliteit koos Bas voor ons FPS-systeem, wat een keerpunt in zijn herstelproces betekende. De subtiele geluidsgolven van FPS stimuleren zijn doorbloeding, verminderen spierspanning en verbeteren zijn slaap.

klant met neuropathie slaapt beter door fps

De kracht van FPS en een aangepast bed bij neuropathie

Meneer Groenewegen, met neuropathische klachten en mobiliteitsproblemen, ontdekte de FPS-technologie en een aangepast hoog-laag bed van De Suite. Na slechts twee dagen merkte hij verbeteringen, waaronder verminderde pijn, betere bloedsomloop en zelfstandigheid bij het opstaan.

Specialist in bedden voor mensen met neuropatie

Veel mensen met neuropatische klachten zijn vermoeid door de aanhoudende spanning in het lijf. Tintelingen en pijnlijke handen en voeten kosten overdag energie. ’s Avonds hebben veel mensen met neuropathische klachten moeite met in slaap vallen en doorslapen. Daar kunnen we met FPS veel in betekenen.

Bed op maat

Het juiste bed geeft u voldoende ondersteuning en zorgt ervoor dat u makkelijk kunt draaien. Wij maken al 40 jaar matrassen op maat voor mensen met rugklachten. Daarbij stemmen het matras af op lichaam en slaaphouding. Meer informatie? Wim helpt u graag verder.

expert in seniorenbedden en hoog laag bedden

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.