Home 5 Advies 5 Senioren slaapkamer compleet inrichten

Senioren slaapkamer compleet inrichten

senioren slaapkamer compleet inrichten

Ontdek hoe fijn een mooie slaapkamer is waar alles klopt en waar u zich prettig in voelt. Niet alleen met een comfortabel seniorenbed maar ook met handige nachtkastjes, een commode of een bijpassende kaptafel; tot in de puntjes op elkaar afgestemd inclusief stijlvol beddengoed. Wij zijn uniek in onze veelzijdige aanpak en vervullen al uw wensen voor de complete slaapkamer. Zelfs met slaapkamerkasten op maat, gordijnen en vloeren.

Ook een slaapkamer inrichten met het bestaande meubilair – of een deel daar van – is vaak prima mogelijk. Zonder de kwaliteit en ergonomie uit het oog te verliezen maken we het meest geschikte seniorenbed. Zo sluiten we haarfijn aan bij uw wensen en denken we oplossingsgericht met u mee. We adviseren over het bed, de kasten en helpen bij het kiezen van kleuren en materialen. Samen met een goed doordacht slaapkamerontwerp komen we tot een volmaakt resultaat.

Het beste seniorenbed

Een seniorenbed koopt u pas op latere leeftijd en dan maakt u andere afwegingen dan vroeger. Maar waar moet u dan precies op letten? Wat is een seniorenbed eigenlijk? Wat zijn voor u de beste keuzes? De zoektocht naar de perfecte nachtrust begint bij ons altijd met een persoonlijk gesprek om uw wensen en eventuele slaapproblemen echt goed te begrijpen. We kijken wie ú bent en houden met alles rekening om het perfecte bed te maken.

De Suite hoog laag boxspring

Een hoog laag boxspring biedt alle gemak van een verpleegbed wanneer dat later nodig mocht zijn. Maar van het in hoogte verstelbaar bed heeft u ook gelijk al plezier, want opmaken en schoonmaken is een stuk makkelijker dan bij een boxspring zonder hoog laag systeem.

Dekbedden en beddengoed

Als u ouder wordt zult u steeds meer plezier ervaren van hoogwaardig beddengoed. Bijvoorbeeld van een dekbed gevuld met grootvlokkig ganzendons. Zo’n heerlijk donzen dekbed isoleert uw lichaamswarmte beter en zorgt dat het omdraaien in bed minder moeite kost. Wanneer u dat combineert met een fijn geweven katoenen dekbedovertrek zult u nóg lekkerder slapen. Daarom werken we graag met de prachtige dekbedovertrekken van Christian Fischbacher.

Nachtkastjes, commodes en kaptafels

Maak uw seniorenbed compleet met onze bijpassende nachtkastjes, commodes en kaptafels. Zo creëert u handige opbergruimte met slaapkamer accessoires die naadloos aansluiten bij de stijl van uw bed en de slaapkamer inrichting. Bijvoorbeeld met een zwevend nachtkastje om handig te kunnen schoonmaken. Of een commode op werkhoogte met lekker veel laden. We maken alle meubels zelf, van eersteklas materialen en klaar voor jarenlang intensief gebruik.

Slaapkamerkasten

De praktische overwegingen bij het maken van een seniorenbed zien we voor een deel terug bij slaapkamerkasten voor ouderen. Zo moet u makkelijk overal bij kunnen en zonder moeite een deur of lade open kunnen maken. Verder zijn loopruimtes belangrijk, want mogelijk heeft u later meer ruimte rondom het bed nodig. Daarom gaan we creatief om met de beschikbare ruimte en maken we het kastinterieur volledig op maat. Ook de kleuren en vormgeving van de kasten brengen we in overeenstemming met de slaapkamer. Het leuke is dat u dezelfde materialen kunt laten terugkomen in het bed en de nachtkastjes.

Matras advies

Het juiste matras is afhankelijk van heel wat factoren. Dat is ook niet vreemd, want ieder mens is anders. Daarbij is proefliggen waardevol. Dat geeft ons namelijk een goed beeld van uw slaaphouding en uw persoonlijke voorkeur voor hard of zacht slapen.

advies voor het beste matras

FPS-technologie

Naar wens kunnen wij uw nieuwe bed uitvoeren met FPS-technologie. FPS helpt om beter te ontspannen en zorgt voor een betere doorbloeding. U slaapt beter, vermoeidheid neemt af en u heeft meer energie.

fps technologie in matras van De Suite
Ervaar FPS
seniorenbed specialist sandra

Specialist in bedden voor ouderen

Sandra, onze deskundige seniorenslaapadviseur, helpt u graag bij het kiezen van het perfecte bed, of het nu een hoog-laag bed, seniorenbed of twijfelaar is, voor betere slaap en meer comfort.

Heeft u een vraag of wilt u een showroom afspraak maken?