Design bed Roma

Ons design bed Roma vorm het middelpunt van deze moderne slaapkamer. In ons eigen atelier maken we een 2-persoons uitvoering al voor € 3.150,- incl matrassen. Ook verkrijgbaar als kingsize bed.

Design bed Roma

Ons design bed Roma vorm het middelpunt van deze moderne slaapkamer.

In ons eigen atelier maken we een 2-persoons uitvoering al voor € 2.150,-. Ook verkrijgbaar als kingsize bed.

Het beste slaapcomfort in een moderne slaapkamer

Zoals elk bed wordt ook deze Roma door onze eigen beddenmakers ontworpen en met de hand gemaakt. Naast de vele opties zoals een elektrisch verstelbaar bed, bijpassende bedkubussen en bedlampen, kunt u zowel voor een deelbare boxspring uitvoering kiezen als voor een bedombouw (zoals afgebeeld). De Roma komt prachtig tot zijn recht in een industriële of moderne slaapkamer. Voor het precieze ontwerp van dit design bed begeleiden wij u graag met creatieve ideeën, prachtige tekeningen en grote collectie aan bekledingen en houtsoorten.

Geniet elke dag weer van het sublieme slaapcomfort dat volledig op uw lichaam wordt afgestemd. We adviseren al 40 jaar in het juiste slaapcomfort en samen met ons zorgen we dat uw lijf krijgt waar het om vraagt. Daarbij heeft de beste combinatie van bodem en matras bij De Suite nooit invloed op het design van het bed. U kiest dus precies wat u mooi vindt én wat u lekker vindt liggen. We kijken naar uw postuur, uw slaaphouding, uw slaapgedrag en alle andere factoren die van invloed kunnen zijn op de keuze van het matras.

Voor veel mensen kiezen we voor een pocketspring als basisondersteuning voor het matras, maar niet uitsluitend. Ook zonder vering kunnen we een perfect passend matras voor u maken. Onze pocketspring matrassen lopen uiteen van zeer zacht tot bijzonder hard en zijn stuk voor stuk van topkwaliteit. Alle veringen kunnen we naar wens combineren met een ingebouwde zachte topmatras. Daarnaast kunt u kiezen voor drugverlagende traagschuim uitvoeringen, extra zachte schouderzones en een uniek massagesysteem om lichaamsspanning te verlagen.

Hoe kies je het juist bed?

Op onze website ziet u vele voorbeelden van bedden & boxsprings zien en de bijbehorende mogelijkheden. Ook leggen wij uit hoe wij denken over het aanschaffen van een bed. Maar natuurlijk kunt het beste eens informeren bij ons in de showroom waar de tijd voor u nemen voor een goed en persoonlijk advies. We maken alle bedden zelf en als u dat leuk vindt dan laten we graag zien wat we doen.