2-persoons elektrisch bed met matrassen

Elektrisch verstelbare bedden

Wilt u naast een goede nachtrust óók heerlijk in bed kunnen televisiekijken, lezen of ontspannen? Laat dan uw elektrsich verstelbare bed of boxspring door De Suite maken. Alle bedden en boxsprings van De Suite zijn uit te voeren met een elektrisch verstelbaar hoofd-, voet- en kniegedeelte.

Zowel voor uw ontspanning als uw slaaphouding heeft u baat bij een bed dat in verschillende standen instelbaar is. Met één druk op de knop verandert u snel en gemakkelijk van ligpositie. Uw verstelbare bed  moet natuurlijk jarenlang meegaan en daarom is het verstelbare systeem voorzien van de sterkst verkrijgbare motortechniek voor bedden. Het liftsysteem is volledig geïntegreerd en scharniert niet op de bekleding (geen rullen en plooien).

Verstelbare bedden

  • hoofd-, voet- en knielift traploos verstelbaar
  • met draadloze RF bediening
  • zeer krachtig door 12.000 N motor
  • geruisloos
  • scharniert niet op bekleding
  • 15 jaar volledige garantie

Draadloos en krachtig

Ook tijdens uw slaap heeft u baat bij een bed dat in verschillende standen instelbaar is. Met één druk op de knop verandert u snel en gemakkelijk van ligpositie. De verstelbare bedden worden voorzien van een draadloze bediening. Uw verstelbare bed of boxspring moet natuurlijk jarenlang meegaan. Daarom is het verstelbare systeem voorzien van een 12.000 N motor: de sterkst verkrijgbare motortechniek voor bedden.

hoog laag bed lijkend op boxspring

Zonder plooien of naden

Alle verstelbare bedden scharnieren ‘inside’, dat wil zeggen uit het het zicht. Zo blijft ook een gestoffeerd bed tot in lengte van jaren mooi, zonder plooien of naden. Mede hierdoor en door de krachtige lift- en motortechniek, kunnen we de verstelbare bedden leveren met 15 jaar volledige garantie.

Blijft uw elektrische bed wel mooi?!

De verstelbare bedden van de bekende boxspringfabrikanten blijven niet lang mooi. Bij levering van uw nieuwe bed ziet de stoffering er nog netjes uit, maar al snel raakt de bekleding geplooid door het gebruik van de rug- en voetverstelling. Het probleem van deze bedden is het scharnieren van de boxspring op de stoffering. De meest luxe boxspring merken nemen hier genoegen mee.

man en vrouw maken samen bed op
vrouw bij hoog laag bed 2 persoons op wielen

Hoog laag verstelbaar

Bij De Suite vindt u een grote collectie hoog-laag bedden die we geheel naar uw smaak kunnen uitvoeren. Ideaal voor thuis: rugontlastend voor de verpleging, comfortabel als een normaal elektrisch verstelbaar bed en vooral ook stijlvol. Want elk model bed kan als hoog laag bed worden uitgevoerd.

Stel uw vraag

Stel uw vraag

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.
Neem contact op

Neem contact op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.