Deelbaar seniorenbed van hout

houten boxspring

Een authentieke uitstraling creëert u met een deelbaar seniorenbed van hout. Bij De Suite kunt u terecht voor een houten seniorenbed op maat. Via onze eigen meubelmakerij is vrijwel iedere afmeting, houtsoort of afwerking mogelijk, waardoor u het bed met iedere interieurstijl kunt combineren. Onze mogelijkheden zijn eindeloos. Ervaar ultiem slaapcomfort en kies voor een deelbaar seniorenbed van hout.

Deelbare optie voor seniorenbed

Iedereen heeft andere slaapwensen. Grote kans dat uw partner andere wensen heeft voor de ondersteuning. Onze deelbare optie is de ideale oplossing voor dit probleem. Het seniorenbed wordt opgebouwd uit twee losse eenpersoonsbedden, die ieder voor zich op maat gemaakt worden. Op deze manier kiest u voor een gewenst slaapcomfort, perfect aangesloten op uw lichaam.

Bij De Suite kunnen onze houten seniorenbedden deelbaar gemaakt worden. Zo kiest u voor het beste van twee werelden: een natuurlijke, robuuste bedombouw én een op maat gemaakt matras.

Creëer een natuurlijke uitstraling

Een houten bed-design met uitmuntende details: daar hechten wij bij De Suite veel waarde aan. Bij onze meubelmakerij heeft u de keuze uit talloze houtsoorten, denk aan eiken, noten, beuken of wengé. Iedere houtsoort is anders en creëert een andere uitstraling in de slaapkamer. Bij De Suite denken wij graag mee in uw slaapkamer wensen. Op deze manier creëren we de woonstijl die bij u past.

Ultiem comfort in de slaapkamer

Bij De Suite geloven wij dat er voor iedereen een perfecte nachtrust ontstaat. Daarom besteden onze specialisten veel tijd aan het in kaart brengen van uw wensen én behoeften. Zo kunnen we onze deelbare seniorenbedden voorzien van een hoog-laag functie of kunnen we een FPS-technologie inbouwen. Het resultaat? Een deelbaar seniorenbed waarin uw lichaamsklachten optimaal verlicht worden en u iedere ochtend uitgerust wakker wordt.

vrijstaand bed met eiken hout

Ontdek ons deelbaar seniorenbed van hout

Breng uw slaapkamerideeën tot leven en kom langs in onze showroom. Onze specialisten vertellen u meer over de mogelijkheden voor een deelbaar seniorenbed van hout. U voelt en ervaart de kwaliteit van onze prachtige materialen en stoffen. Maak meteen een afspraak en kies voor een slaapadvies op maat.

houten boxspring met hoofdpaneel leer
boxspring leer en hoofdpaneel hout
Stel uw vraag

Stel uw vraag

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.

Neem contact op

Neem contact op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.