Een design hotel als inspiratie voor het nieuwe kingsize bed

Wat begon met een weekendje Antwerpen in een luxe design hotel, resulteerde uiteindelijk in een nieuwe “hotel slaapkamer”. De stijlvol ingerichte slaapkamer aldaar diende als inspiratie voor dit kingsize bed. Aan de hand van een paar foto’s van de klant maakten we een ontwerp en na de finetuning kon de productie beginnen. Het resultaat is een prachtig handgemaakt design bed¬†en de uitstraling van een luxe hotel slaapkamer.

Een design hotel als inspiratie voor het nieuwe kingsize bed

Wat begon met een weekendje Antwerpen in een luxe design hotel, resulteerde uiteindelijk in een nieuwe “hotel slaapkamer”. De stijlvol ingerichte slaapkamer aldaar diende als inspiratie voor dit kingsize bed. Aan de hand van een paar foto’s van de klant maakten we een ontwerp en na de finetuning kon de productie beginnen. Het resultaat is een prachtig handgemaakt design bed en de uitstraling van een luxe hotel slaapkamer.

Irene Keller
kingsize bed als in designhotel

Kingsize bed in moderne slaapkamer

Samen met het ontwerp van De Suite is dit luxe kingsize bed tot stand gekomen, dat perfect past in de modern ingerichte woning van Irene. “Ik ben buitengewoon te spreken over het resultaat en we slapen nog heerlijk ook! Als je goed kijkt zie je een hoop originele details. Zo is dit moderne bed voorzien van ingebouwde schakelaars en lampen die in de ombouw gemonteerd zijn. De fraaie verlichting van het merk Foscarini hebben we op aanraden van Bart besteld. Ze zijn van echt beton! De Suite heeft de lampen vervolgens keurig in de ombouw rondom het bed verwerkt.”

Ook de binnenhuisarchitect dacht mee

“Ik vind dat het kleed onder het bed ook veel toevoegt. Het is een echt wollen kleed met als inspiratie een bed van kiezelstenen. De kleuren die in dit kleed zitten hebben we gebruikt als inspiratie voor het bed. Mijn binnenhuisarchitecte Helene Mulder heeft me daarbij geholpen. Toen we de woning betrokken heeft ze me van A tot Z geholpen bij de inrichting. Voor haar was het dan ook leuk om twee jaar later ook nog passend advies te geven voor onze nieuwe slaapkamer. Al met al zijn er heel wat mensen betrokken geweest bij dit prachtige eindresultaat. Ik weet zeker dat we er nog lang plezier van zullen hebben.”