U bent hier: 5 Bedden 5 Manifesto 5 Boxspring Manifesto met TV-lift
boxspring manifesto met tv lift

Boxspring Manifesto met TV-lift

Geniet van ultieme luxe en ontspanning met deze boxspring Manifesto met smalle zwevende nachtkastjes en een hocker met TV-lift aan het voeteneind.

Verstelbaar

Elektrisch verstelbaar,
ook als hoog laag bed.

Nachtkastjes

Nachtkastjes op maat,
passend bij uw bed.

Bedlampen

Ingebouwde leeslampen
zonder snoeren in zicht.

Meer over deze Manifesto boxspring

Bij De Suite draait alles om luxe, maatwerk en comfort, met als kernfilosofie het belang van een goede nachtrust. De Boxspring Manifesto met TV-lift is een uitstekend voorbeeld van deze benadering, met zwevende nachtkastjes en een geïntegreerde TV-lift voor ultiem entertainment en ontspanning. Dit model van Manifesto biedt niet alleen een vorstelijke slaapervaring, maar biedt ook de mogelijkheid om vanuit uw bed te genieten van uw favoriete programma’s of films.

Deze boxspring is, net als onze Scatole ontworpen voor diegenen die luxe en entertainment in hun slaapkamer willen. Met zwevende nachtkastjes, een hocker met geïntegreerde TV-lift en hoogwaardige materialen straalt de Boxspring Manifesto met TV-lift pure luxe uit. Zoals een tevreden klant zegt: “Dit bed heeft mijn slaapkamer omgetoverd tot een luxe oase van ontspanning.”

tv lift aan het voeteinde van de boxspring
sfeerbeeld luxe boxspring manifesto met tv lift

Kenmerken

zwart pootje onder boxspring manifesto

Op pootjes of wielen

Upgrade uw slaapkamer met onze elegante bedpootjes en voor een moderne en esthetische toevoeging. Kies uit diverse stijlen en maten geschikt voor gebruik op harde en zachte vloeren.

hocker met tv-lift

Hocker aan voeteinde met tv-lift

Geniet van ultieme luxe met onze Manifesto boxspring, voorzien van een stijlvolle hocker aan het voeteneind met op maat gemaakte tv-lift. Ervaar vakmanschap en comfort, perfect voor ontspannen tv-kijken vanuit bed.

boxspring manifesto met nachtkastje en bedlamp

Ingebouwde bedlampen

Ingebouwde bedlampen in uw hoofdpaneel voegen zowel stijl als functionaliteit toe aan uw slaapkamer. Ze bieden sfeervolle verlichting en handige bediening voor het lezen in bed.