Bedden & boxsprings met TV-lift

Met een bed met een tv-lift verhoogt u de luxe in uw slaapkamer. Met dit systeem verbergt u de tv op geheel onopvallende wijze in het voeteneind van het bed. Bij De Suite zorgen we dat alles tot in de puntjes is afgewerkt en dat het tv-meubel een prachtige eenheid vormt met de rest van het bed. Dat is past heerlijk ontspannen én in stijl kijken naar uw series en films.

Voor een optimaal ontspannen resultaat raden we u aan om het bed met tv-lift te combineren met een elektrisch verstelbaar bed. Zo kunt u een fijne houding aannemen en kijkt u nooit tegen uw voeten aan.

Beperkte beschikbaarheid

De vraag voor maatwerk en interieur is zo groot dat wij tijdelijk onze mogelijkheden hebben aangepast op de beschikbare productiecapaciteit. Daarom maken wij momenteel geen losse hockers of TV-meubelen.

Bedombouw met TV-lift Scatole

Bed Scatole met TV-lift

In dit bed model Scatole hebben we de TV-lift in het voeteinde verwerkt.
Bed met TV-lift aan het voeteinde

Boxspring met TV-lift

De TV-lift is verwerkt in de hocker aan het voeteinde van deze luxe boxspring.
Hocker voor bed met TV-lift

Finotôre bed met TV-lift

Bekijk deze luxe boxspring met gecapitonneerd hoofdpaneel en TV-hocker.
Hocker met TV-lift bij boxspring

Boxspring Ferrara met TV-lift

Boxspring Ferrara met breed hoofdpaneel en hocker met TV-lift.
boxspring duo pezze met TV-lift

Hoog laag bed met TV-lift

Een luxe hoog laag in combinatie met een hocker met TV-lift aan het voeteinde.

De voordelen van een boxspring met TV-lift

Een tv voor uw bed in de slaapkamer is natuurlijk geen fraai gezicht. Met een speciale TV-lift van hoge kwaliteit kunnen we de tv op diverse manieren uit het zicht halen, bijvoorbeeld in een verdikt voeteinde of een hocker.  

De voordelen van een boxspring met TV-lift zijn: 

  • Tv volledig uit het zicht 
  • Comfortabel tv-kijken in bed 
  • Draadloze bediening 
  • Geluidsarme installatie 
  • Stofvrij en onderhoudsvrij 
  • Te combineren met iedere boxspring 

Slaapkamer met TV 

Het ontwerp van een boxspring met tv-lift maken we vaak in combinatie met een compleet slaapkamerontwerp. Op deze manier beoordelen we wat de beste indeling is in de slaapkamer en of uw slaapkamer ruim genoeg is voor een bed met tv-lift. We adviseren u graag over de voor-en nadelen van een tv-lift en vertellen u graag meer over de gewenste afmetingen van de tv en de installatie. 

Luxe bed met tv-lift  

Met een bed met tv-lift creëert u een luxe ervaring in uw slaapkamer. U bedient de tv-lift geheel elektrisch en bepaalt zelf wanneer u de televisie tevoorschijn wilt halen. Plaats het hoofdeind vervolgens omhoog en geniet van een uiterst comfortabele situatie in bed, zonder nek- of rugklachten. Dát is het gemak van een bed met tv-lift.  

Geen technologie in het oog 

In een stijlvolle slaapkamer wilt u niet dat een grote flatscreen meteen in het oog valt. Dit komt de ambiance van de ruimte niet ten goede en geeft alles behalve een ontspannen uitstraling. Dagelijks komt u al voldoende in aanraking met technologie. Fijn als u ook af en toe in een ruimte kunt zijn waar zich geen schermen bevinden. Met een bed met tv-lift werkt u de televisie netjes weg in het voeteneind van uw luxe boxspring 

Totaalplaatje bij De Suite 

Een bed met tv-lift bij De Suite is van alle gemakken voorzien. Onze specialisten beginnen waar anderen ophouden. We zorgen niet alleen dat het bed uw televisie op een bijzondere wijze verbergt; we verwerken de tv-lift in het gehele design van het bed én de slaapkamer. Precies in de kleuren en materialen die u wenst. Zo ontstaat er een prachtig geheel in het interieur, waarbij comfort de boventoon voert. Dat is in stijl ontspannen.  

Uniek matras voor uw lichaam 

Bij De Suite kijken we naar uw lichaam. Naast dat u uw bed voorzien wordt van een tv-lift, maken we uw bed geheel op maat. Als beddenspecialist weten we dat geen lichaam hetzelfde is. Om een optimale slaapervaring te creëren, is het van belang dat we uw lichaamsklachten uiterst serieus nemen. Zo ontwerpen we een uitstekende ondersteuning van uw lichaam, waardoor u iedere ochtend weer uitgerust wakker wordt. 

Meer inspiratie of tips nodig voor een bed met TV-lift? 

Kom langs in de showroom om onze bedden met TV-lift met eigen ogen te bewonderen. In Moordrecht vindt u onze uitgebreide showroom, maar kunt u ook een kijkje nemen in de werkplaats en het beddenatelier. Onze specialisten zijn op de hoogte van alle technische en praktische zaken voor de perfecte uitvoering van een bed. Samen vinden we het juiste matras, brengen we ideeën voor de vormgeving in kaart en bepalen we hoe uw tv het beste kan worden ingebouwd. Zien we u binnenkort? 

Stel uw vraag

Stel uw vraag

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.
Neem contact op

Neem contact op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.