U bent hier: 5 Bedden 5 Bed met TV-lift

Bed met TV-lift

Met een bed met een TV-lift verhoogt u de luxe in uw slaapkamer. Met dit systeem verbergt u de TV op geheel onopvallende wijze in het voeteneind van het bed. Bij De Suite zorgen we dat alles tot in de puntjes is afgewerkt en dat het TV-meubel een prachtige eenheid vormt met de rest van het bed. Dat is past heerlijk ontspannen én in stijl kijken naar uw series en films.

Bedden en boxsprings met TV-lift

Luxe bed met TV-lift

Met een bed met TV-lift creëert u een luxe ervaring in uw slaapkamer. U bedient de TV-lift geheel elektrisch en bepaalt zelf wanneer u de televisie tevoorschijn wilt halen. Plaats het hoofdeind vervolgens omhoog en geniet van een uiterst comfortabele situatie in bed, zonder nek- of rugklachten. Dát is het gemak van een bed met TV-lift.

In een stijlvolle slaapkamer wilt u niet dat een grote flatscreen meteen in het oog valt. Dit komt de ambiance van de ruimte niet ten goede en geeft alles behalve een ontspannen uitstraling. Dagelijks komt u al voldoende in aanraking met technologie. Fijn als u ook af en toe in een ruimte kunt zijn waar zich geen schermen bevinden. Met een bed met TV-lift werkt u de televisie netjes weg in het voeteneind van uw luxe boxspring.

Een bed met TV-lift bij De Suite is van alle gemakken voorzien. Onze specialisten beginnen waar anderen ophouden. We zorgen niet alleen dat het bed uw televisie op een bijzondere wijze verbergt; we verwerken de TV-lift in het gehele design van het bed én de slaapkamer. Precies in de kleuren en materialen die u wenst. Zo ontstaat er een prachtig geheel in het interieur, waarbij comfort de boventoon voert. Dat is in stijl ontspannen.

Bij De Suite kijken we naar uw lichaam. Naast dat u uw bed voorzien wordt van een TV-lift, maken we uw bed geheel op maat. Als beddenspecialist weten we dat geen lichaam hetzelfde is. Om een optimale slaapervaring te creëren, is het van belang dat we uw lichaamsklachten uiterst serieus nemen. Zo ontwerpen we een uitstekende ondersteuning van uw lichaam, waardoor u iedere ochtend weer uitgerust wakker wordt.

Slaapkamer met TV

Het ontwerp van een boxspring met TV-lift maken we vaak in combinatie met een compleet slaapkamerontwerp. Op deze manier beoordelen we wat de beste indeling is in de slaapkamer en of uw slaapkamer ruim genoeg is voor een bed met TV-lift. We adviseren u graag over de voor-en nadelen van een TV-lift en vertellen u graag meer over de gewenste afmetingen van de TV en de installatie.

luxe boxspring met TV-lift
hocker met tv-lift

De voordelen van een boxspring met TV-lift

Een TV voor uw bed in de slaapkamer is natuurlijk geen fraai gezicht. Met een speciale TV-lift van hoge kwaliteit kunnen we de TV op diverse manieren uit het zicht halen, bijvoorbeeld in een verdikt voeteinde of een hocker. Dit heeft een aantal voordelen zoals:

 

  • TV volledig uit het zicht
  • Comfortabel TV-kijken in bed
  • Draadloze bediening
  • Geluidsarme installatie
  • Stofvrij en onderhoudsvrij
  • Te combineren met iedere boxspring

Persoonlijk advies voor een bed met TV-lift

Kom langs in de showroom om onze bedden met TV-lift met eigen ogen te bewonderen. In Moordrecht vindt u onze uitgebreide showroom, maar kunt u ook een kijkje nemen in de werkplaats en het beddenatelier. Onze specialisten zijn op de hoogte van alle technische en praktische zaken voor de perfecte uitvoering van een bed. Samen vinden we het juiste matras, brengen we ideeën voor de vormgeving in kaart en bepalen we hoe uw TV het beste kan worden ingebouwd. Zien we u binnenkort? 

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.