Design bedombouw

Een bedombouw laat zich makkelijk naar eigen smaak voegen. Natuurlijk is de materiaalkeuze bepalend voor het design van het bed. Wilt u stof, leer of hout? Of wellicht een combinatie van verschillende materialen? U vindt het bij De Suite te kust en te keur. Maar naast al het ‘ontwerp-tumult’ vergeten we beslist niet het belang van goed slapen.

design bed ombouw

Bedombouw zelf samenstellen

Een prachtig design bed van uw dromen. Dat is precies wat u bij De Suite kunt laten maken. Kies bijvoorbeeld voor een bedombouw in een strakke matlak, massief notenhout of bekleed in stof of leer. Wij helpen u met het vinden van de mooiste combinaties. Zowel voor de bedombouw, als voor complete slaapkamer inrichting met nachtkastjes, ladekasten en slaapkamerkasten.

tekening design bedombouw

Bed ontwerpen

Alle slaapkamer ideeën en inspiratie komen voor het eerst samen in het ontwerp. Daarmee zorgen we dat uw en onze ideeën vorm krijgen. Hoewel we veel aandacht geven aan de 3D-tekeningen, gaat het natuurlijk om het eindresultaat: het allermooiste bed waar u jarenlang heerlijk in kunt dromen.

design bed ombouw

Een design bedombouw van stof of hout

Een bedombouw laat zich makkelijk naar eigen smaak voegen. Natuurlijk is de materiaalkeuze bepalend voor het design van het bed. Wilt u stof, leer of hout? Of wellicht een combinatie van verschillende materialen? Daarnaast is een bedombouw te combineren met elke type hoofdpaneel: van gestileerd en rank, tot uitbundig en rijk gestoffeerd. U vindt het bij De Suite te kust en te keur. Maar naast al het ‘ontwerp-tumult’ van een design bedombouw vergeten we beslist niet het belang van goed slapen.

Bedombouw zelf samenstellen

Een prachtig design bed van uw dromen. Dat is precies wat u bij De Suite kunt laten maken. Kies bijvoorbeeld voor een design bedombouw in een strakke matlak, massief notenhout of bekleed in stof of leer. Wij helpen u met het vinden van de mooiste combinaties. Zowel voor de bedombouw zelf, als voor complete slaapkamer inrichting met nachtkastjes, ladekasten en slaapkamerkasten.

tekening design bedombouw

Bed ontwerpen

Alle slaapkamer ideeën en inspiratie komen voor het eerst samen in het ontwerp. Daarmee zorgen we dat uw en onze ideeën vorm krijgen. Hoewel we veel moeite steken in onze tekeningen, gaat het natuurlijk om het eindresultaat: het allermooiste bed waar u jarenlang heerlijk in kunt dromen.

Gestoffeerde bedden

Wie wil grasduinen in een paradijs aan stoffen, nodigen we van harte uit. Neem uw nachthemd of nachtjapon mee, want u bent waarschijnlijk niet voor het donker thuis. Heeft u liever wat hulp? Wij kennen de stofcollecties van binnen en van buiten. Samen met gevoel voor stijl – en door in te leven in úw persoonlijke smaak en wensen – weten we de mooiste combinaties te maken. Trouwens, ook de omgeving zorgt voor inspiratie. U staat namelijk met één been in onze stoffeerderij, waar op dat moment al aan een van de prachtige bedenksels wordt gewerkt.

Beweeg slider naar links

Alvast voorproeven

We laten u graag alvast wat fraaie voorbeelden zien. Een voorproefje zo gezegd. Want onze webhosting partner wordt waarschijnlijk niet gelukkig wanneer we álle voorbeelden van stoffen online plaatsen. Letterlijk duizenden kleuren en stoffen zoals linnen, fluweel, katoen, wol en alcantara. Maar ook synthetische stoffen, waterafstotende stoffen en stoffen die goed zijn schoon te maken.

Houten bedombouw

Ons meubelmakershart gaat altijd wat sneller kloppen bij het zien van een mooie houtsoort. Sommige collega’s houden maar niet op over de positieve eigenschappen van eikenhout, anderen vallen voor de charmes van notenhout. En een enkeling identificeert zich met een exotische houtsoort zoals palissander santos. Natuurlijk zetten we onze persoonlijke voorkeuren even opzij als u binnenstapt en zijn we vooral benieuwd naar uw eigen ideeën over houten bedden.

design bedombouw van notenhout
design bedombouw van notenhout

Meer over houten bedden

‘Zonder hout gaat het fout’ zegt een van onze timmermannen weleens. Of dat nu helemaal waar is, dat is een leuke discussie voor de vrijdagmiddag borrel. Wat wel zeker is, zijn de prachtige bedden die we hebben mogen maken voor onze klanten. Inmiddels hebben we een aardige ‘portfolio’ opgebouwd, waarvan u alles ziet en leest op de pagina voor houten bedden.

Stof en hout combineren

We maken mooie gestoffeerde bedden en stijlvolle houten bedden. Maar waarom kiezen? Bij het inrichten van een slaapkamer is het mooi om materialen te combineren. Zo ook met een design bedombouw van stof én hout. Bijvoorbeeld met een houten lijst om het hoofdpaneel. Of een gestoffeerd hoofdpaneel met een houten ombouw. Laat uw fantasie maar de vrije loop wanneer u zich begeeft in de wondere wereld van ons atelier.

design bedombouw van hout en stof

Bedombouw Traliccio

Traliccio betekend vrij vertaald “vakkundig omlijst”. Een treffende naam voor een bedombouw waarbij onze meubelmaker zijn ‘skills’ in optima forma mag laten zien.

detail bedombouw van hout en stof
design bedombouw van hout en stof

Bedombouw Traliccio

Traliccio betekend vrij vertaald “vakkundig omlijst”. Een treffende naam voor een bedombouw waarbij onze meubelmaker zijn ‘skills’ in optima forma mag laten zien.

detail bedombouw van hout en stof
detail hoofdpaneel traliccio
pootje bed traliccio

Stijlvol én goed slapen

Goed en gezond slapen is belangrijk voor uw energie overdag. Slaapt u niet optimaal? Dat is zonde en nergens voor nodig. Wij maken voor iedereen hét perfecte bed. Ongeacht uw persoonlijke situatie: heeft u een druk leven en wilt u uw slaaptijd maximaal wilt benutten? Heeft u moeit met ontspannen? Of zorgen uw klachten voor een slechte nachtrust of moeilijk opstaan uit bed? Bij De Suite is goed slapen in goede handen.

Bedombouw inspiratie

Wij kunnen uren vertellen over stoffen, houtsoorten én lekker liggen. Maar één beeld vangt soms duizend woorden. Bekijk hier de voorbeelden van slaapkamers met een bed ombouw van stof, van hout of in combinatie met stof en hout. Hopelijk geeft het u de animo voor een eigen ontwerp. Wij zijn alvast benieuwd naar uw ideeën.

[rev_slider_vc alias=”bedombouw”]

Inspiratie van klantervaringen

Soms neemt ons eigen enthousiasme een loopje met ons. Dan vragen we beleefd of  iemand zijn of haar ervaring wilt delen. Hieronder vindt u verhalen van klanten die het leuk vonden om dáár aan mee te werken. Daar zijn we hen dankbaar voor en we hopen dat u ze met plezier zult lezen.