Bedombouw van stof of hout

Een bedombouw laat zich makkelijk naar eigen smaak voegen. Natuurlijk is de materiaalkeuze bepalend voor het design van het bed. Wilt u stof, leer of hout? Of wellicht een combinatie van verschillende materialen? Daarnaast is een bedombouw te combineren met elke type hoofdpaneel: van gestileerd en rank, tot uitbundig en rijk gestoffeerd. U vindt het bij De Suite te kust en te keur. Maar naast al het ‘ontwerp-tumult’ van een design bedombouw vergeten we beslist niet het belang van goed slapen.

Bijzonder houten bed Duo Pezze

Houten bedombouw Duo Pezze

Deze bedombouw is gemaakt van noten hout in combinatie met zwart leer en bedlampen Nautilus.
Kingsize bed Ferrara

Design bedombouw Ferrara

Elke denkbare afmeting is mogelijk met deze strakke bedombouw, te plaatsen op plint of op pootjes.
Houten bedombouw met kastombouw

Bedombouw met kast

Deze bedombouw is precies op maat gemaakt voor de kleine slaapkamer met kasten boven het bed.
Bedombouw met TV-lift Scatole

Bedombouw met TV-lift

We kunnen in elke bedombouw een TV-lift inbouwen door het voeteinde ca. 25 cm diep te maken.
Moderne bedombouw Embrace

Bedombouw Embrace

De Embrace voeren we uit met gestoffeerde wangen links en rechts bij het hoofdeinde van de bedombouw.
Kingsize bedombouw Scatole

Kingsize bedombouw Scatole

Voor Melanie en Alain maakten we dit stijlvolle design bed in hun nieuwe slaapkamer.
boxspring met unieke ombouw

Unieke ombouw rondom het bed

Met een hotelkamer als inspiratie maakten we deze unieke ombouw rondom het bed.

Bedombouw zelf samenstellen

Een prachtig design bed van uw dromen. Dat is precies wat u bij De Suite kunt laten maken. Kies bijvoorbeeld voor een design bedombouw in een strakke matlak, massief notenhout of bekleed in stof of leer. Wij helpen u met het vinden van de mooiste combinaties. Zowel voor de bedombouw zelf, als voor complete slaapkamer inrichting met nachtkastjes, ladekasten en slaapkamerkasten. Alle slaapkamer ideeën en inspiratie komen voor het eerst samen in het ontwerp. Daarmee zorgen we dat uw en onze ideeën vorm krijgen. Hoewel we veel moeite steken in onze tekeningen, gaat het natuurlijk om het eindresultaat: het allermooiste bed waar u jarenlang heerlijk in kunt dromen.

design bed Ferrara

Bedombouw van stof

Wie wil grasduinen in een paradijs aan stoffen, nodigen we van harte uit. Neem uw nachthemd of nachtjapon mee, want u bent waarschijnlijk niet voor het donker thuis. Heeft u liever wat hulp? Wij kennen de stofcollecties van binnen en van buiten. Samen met gevoel voor stijl – en door in te leven in úw persoonlijke smaak en wensen – weten we de mooiste combinaties te maken. Trouwens, ook de omgeving zorgt voor inspiratie. U staat namelijk met één been in onze stoffeerderij, waar op dat moment al aan een van de prachtige bedenksels wordt gewerkt.

Bijzonder houten bed Duo Pezze

Stof en hout combineren

We maken mooie gestoffeerde bedden en stijlvolle houten bedden. Maar waarom kiezen? Bij het inrichten van een slaapkamer is het mooi om materialen te combineren. Zo ook met een design bedombouw van stof én hout. Bijvoorbeeld met een houten lijst om het hoofdpaneel. Of een gestoffeerd hoofdpaneel met een houten ombouw. Laat uw fantasie maar de vrije loop wanneer u zich begeeft in de wondere wereld van ons atelier.

noten houten design bed op maat

Houten bedombouw

Ons meubelmakershart gaat altijd wat sneller kloppen bij het zien van een mooie houtsoort. Sommige collega’s houden maar niet op over de positieve eigenschappen van eikenhout, anderen vallen voor de charmes van notenhout. En een enkeling identificeert zich met een exotische houtsoort zoals palissander santos. Natuurlijk zetten we onze persoonlijke voorkeuren even opzij als u binnenstapt en zijn we vooral benieuwd naar uw eigen ideeën over houten bedden.

Meer over houten bedden

‘Zonder hout gaat het fout’ zegt een van onze timmermannen weleens. Of dat nu helemaal waar is, dat is een leuke discussie voor de vrijdagmiddag borrel. Wat wel zeker is, zijn de prachtige bedden die we hebben mogen maken voor onze klanten. Inmiddels hebben we een aardige ‘portfolio’ opgebouwd, waarvan u alles ziet en leest op de pagina voor houten bedden.

Stel uw vraag

Stel uw vraag

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.
Neem contact op

Neem contact op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.