bed onder schuin dak hoogte

Bed op maat onder schuin dak

Hoe richt je een slaapkamer in met een schuin dak en wat is de beste plek voor het bed? In deze grote slaapkamer op zolder hebben we de hele wand iets naar voren gehaald zodat het bed onder het schuine dak past. De Suite maakt bedden op maat en heeft voor elke slaapkamer – met rechte of schuine wanden – een passende oplossing.

Slaapkamer met schuin dak

In een slaapkamer met een schuin dak is het soms even zoeken naar dé geschikte plek voor het bed. Het is bijvoorbeeld handig om het bed onder een schuin dak tegen een knieschot te plaatsen, waarbij het knieschot bij voorkeur minimaal 100 cm hoog is. Maar wanneer het dak schuiner loopt – en in sommige situaties helemaal tot aan de vloer – dan ligt de ideale oplossing minder voor de hand.

Hoogte bed

De hoogte van het bed onder een schuin dak is als vanzelf afhankelijk van de hoogte van het knieschot. Idealiter heeft deze een hoogte van 90 cm of meer. Dan kunt u een hoofdpaneel plaatsen dat ook geschikt is voor zwevende nachtkatjes en bedlampen. Daarnaast is ook de zithoogte van het bed van belang: deze maken we liever niet lager dan 50 cm, omdat opstaan uit bed anders lastig wordt. Verder houden we rekening met een al dan niet verstelbaar bed. Wanneer u uw ruggedeelte omhoog zet om het schuine dak ook niet te laag zijn.

Slaapkamer op zolder

Als de afmetingen van de slaapkamer groot genoeg zijn, dan vinden we voor elk schuin dak wel een oplossing. Een bed onder een schuin dak is bijvoorbeeld in veel zolder slaapkamer de ideale oplossing. De slaapkamer ideeën voor uw specifieke situatie kunnen we vooraf heel goed uitleggen. Zo zijn we bedreven met ons CAD-programma waarbij we elke millimeter en elke schuine hoek nauwkeurig kunnen verwerken. De 3D animaties worden elk jaar weer steeds mooier en verfijnder.

Stel uw vraag

Stel uw vraag

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.

Neem contact op

Neem contact op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.