Bed op maat onder schuin dak

Hoe richt je een slaapkamer in met een schuin dak en wat is de beste plek voor het bed? In deze grote slaapkamer op zolder hebben we de hele wand iets naar voren gehaald zodat het bed onder het schuine dak past. De Suite maakt bedden op maat en heeft voor elke slaapkamer – met rechte of schuine wanden – een passende oplossing.

Bed onder schuin dak

Hoe richt je een slaapkamer in met een schuin dak en wat is de beste plek voor het bed? In deze slaapkamer hebben we de hele wand iets naar voren gehaald zodat het bed onder het schuine dak past. De Suite maakt bedden op maat en heeft voor elke slaapkamer – met rechte of schuine wanden – een passende oplossing.

Bed onder schuin dak detail

Slaapkamer met schuin dak

In een slaapkamer met een schuin dak is het soms even zoeken naar dé geschikte plek voor het bed. Het is bijvoorbeeld handig om het bed onder een schuin dak tegen een knieschot te plaatsen, waarbij het knieschot bij voorkeur minimaal 100 cm hoog is. Maar wanneer het dak schuiner loopt – en in sommige situaties helemaal tot aan de vloer – dan ligt de ideale oplossing minder voor de hand.

Grote slaapkamer op zolder

Als de afmetingen van de slaapkamer groot genoeg zijn, dan vinden we voor elk schuin dak wel een oplossing. Een bed onder een schuin dak is bijvoorbeeld in veel zolder slaapkamer de ideale oplossing. De slaapkamer ideeën voor uw specifieke situatie kunnen we vooraf heel goed uitleggen. Zo zijn we bedreven met ons CAD-programma waarbij we elke millimeter en elke schuine hoek nauwkeurig kunnen verwerken. De 3D animaties worden elk jaar weer steeds mooier en verfijnder.

TV-meubel in de slaapkamer

Naast een bed onder een schuin dak, zijn er met schuine wanden en daken ook andere oplossingen mogelijk. Soms vergt dat creativiteit, maar vooral ook ervaring. En juist die twee gecombineerd zorgen voor het beste resultaat wanneer de beste slaapkamer indeling niet gelijk voor de hand ligt. In deze slaapkamer op zolder was ruimte voor een TV-meubel – uitgevoerd met laden en TV-lift – tegenover het bed, waarmee de slaapkamer gelijk verdeeld werd in een ‘slaap’ en ‘kleed’ gedeelte.

Stel uw vraag

Stel uw vraag

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.
Neem contact op

Neem contact op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.