Senioren bedden

De Suite biedt het juiste bed voor iedere slaapwens. Neemt uw leeftijd toe, dan is de kans groter dat er gebreken om de hoek komen kijken. U kunt last krijgen van kwalen als spierpijn, rug- of nekklachten of van een verminderde motoriek. In zulke gevallen is een goede nachtrust onmisbaar. Deze gebreken kunnen echter de nachtrust juist negatief beïnvloeden.

Senioren bed op maat

Een comfort of seniorenbed wordt speciaal voor u gemaakt

Bij De Suite weten we dat goed slapen begint met een goed bed. Een goed bed ziet er voor iedereen anders uit. Het is namelijk afgestemd op uw wensen en is speciaal op maat gemaakt, zodat u heerlijk slaapt en uw eventuele klachten verlicht worden.

Senioren hoog laag bed

Nieuwe slaapkamer met senioren bed

Een van de belangrijke wensen voor de nieuwe slaapkamer was een senioren hoog laag bed.

Luxe senioren slaapkamer

Voor deze klant maakten we de complete slaapkamer met senioren hoog laag bed voor in het nieuwe appartement.
Senioren bedden uitgevoerd met hoog laag verstelling

Hoog-laag bed voor senioren

Bij de term ‘hoog-laag bedden’ denken velen al snel aan een (puur functioneel) ziekenhuisbed. Een bezoek aan de showroom van de Suite laat zien dat er ook zeer stijlvolle varianten van het hoog-laag bed zijn. Of u nu een boxspring of een ledikant zoekt: De Suite levert beide bedden in verschillende hoog-laag varianten.

Door de vele beschikbare stijlen en uitstralingen die wij onze bedden kunnen meegeven, sluit uw bed op maat volledig aan bij uw huidige of nieuwe interieur. Het is vaak zelfs mogelijk een deel van uw bestaande bed of slaapkamerinrichting te behouden.

Tweepersoons hoog laag bed voor senioren

Hoog laag bed Durante

Een stijlvol hoog laag bed voor senioren met houten ‘zijwangen’.
Hoog laag boxspring Manifesto voor senioren

Hoog laag design bed

Een modern 2-persoons hoog laag bed met of zonder zwevende nachtkastjes.
Deelbare hoog laag boxspring Luna

Hoog laag bed Luna

De Luna is een hoog laag boxspring met een klassiek vormgegeven hoofdpaneel.
bed-met-fps

Beter ontspannen met geluid

De FPS-ontspanningstechnologie van De Suite is uniek in zijn soort. Een bed met FPS-technologie produceert een laagfrequent geluid dat u effectief helpt te ontspannen.

Seniorenbed met kastombouw

Luxe slaapkamer met senioren bed en kastombouw

In deze slaapkamer voor senioren maakten we een hoog laag bed in combinatie met een kastombouw.

Elektrisch seniorenbed

Een elektrisch verstelbaar bed is heerlijk comfortabel als u langer in bed blijft. Onze elektrisch verstelbare bedden worden uitgevoerd met een kantelfunctie om de druk van het lijf te halen.
Deelbaar senioren bed Manifesto

Deelbaar bed Manifesto

Ideaal met opmaken en schoonmaken: dit handige deelbare senioren bed met zwevende nachtkastjes.
Deze deelbare senioren boxspring geeft maximaal comfort en een rijke vormgeving

Deelbaar bed Durante

De Durante is een luxe boxspring van hout en stof die we deelbaar en verrijdbaar maken.

Elektrische senioren bedden

Een elektrisch verstelbaar bed is aan te raden als u ouder wordt. Als langer in bed ligt dan is het prettig om in een aangename houding te liggen middels de rug- en voetverstelling. Hierin is ook een kantelmechanisme verwerkt waarmee u het hele lijf naar achteren kunt kantelen waardoor de drug op de onderrug vermindert. Onze elektrisch verstelbare hoog laag bedden zijn ideaal als seniorenbed. Zo kunt u het bed eenvoudig wat hoger zetten als u moeite krijgt met opstaan uit bed. Wanneer u de hele slaapoppervlak nog wat hoger brengt, dan is ook het opmaken een stuk makkelijk. U hoeft namelijk niet meer te bukken en kunt met een rechte rug het bed opmaken.

Uw bed of boxspring naar wens

Veel senioren hebben al baat gehad bij een op maat gemaakt bed van De Suite. Enkele veelgehoorde wensen waaraan wij tegemoet kunnen komen met een verstelbaar bed op maat, zijn:

  • Extra rekening houden met gemakkelijker kunnen draaien en opstaan, in verband met bijvoorbeeld Parkinsonklachten;
  • Wielen onder het bed, zodat eventuele hulp gemakkelijk aan elke kant van uw bed kan komen;
  • Meer ontspanning bieden met FPS-technologie door middel van laagfrequente geluidsgolven;
  • Hoog-laag bedden die u en uw partner afzonderlijk van elkaar helpen specifieke klachten te verlichten;
  • Onze verstelbare bedden voor ouderen zijn volledig naar wens samen te stellen;
beter opstaan met hoog laag boxspring

Prachtig vakmanschap uit eigen atelier

De Suite beschikt over een eigen atelier, dat zich direct naast de showroom bevindt. Ieder bed wordt in onze eigen atelier gecreëerd. U kunt dit atelier ook bezoeken om te zien hoe wij onze bedden maken. Met oog voor detail vervaardigt onze vakman boxsprings met prachtige bekleding in een scala aan stoffen, houten bedden in exclusieve, chique houtsoorten met bijpassende ombouw en nachtkastjes die naadloos aansluiten op de sfeer van uw slaapkamer. Ook bijpassende garderobekasten of dressoirs kunt u in ons atelier op maat laten vervaardigen.

Uw seniorenbed kopen? Maak een afspraak!

Wij adviseren u een afspraak te maken voor een persoonlijk advies op maat. Dit kan via het contactformulier of telefonisch via 0182 – 37 50 22. Graag nemen wij de tijd voor u om uw wensen en eventuele slaapproblemen met u te bespreken en u te adviseren over de mogelijkheden die onze seniorenbedden en -boxsprings u bieden.