bedlamp Enna zwart

Een De Suite bed met bedlamp

De Suite maakt de mooiste bedden in combinatie met bijpassende bedlampen. Wij zorgen dat de bedlamp wordt ingebouwd en werken alle kabels netjes weg. U vindt bij ons een uitgebreide collectie bedlampen die we in of aan de hoofdpanelen kunnen bouwen, maar ook bedlampen die u los of vast gemonteerd op het nachtkastje plaatst. De bedlampen van De Suite zijn verkrijgbaar in combinatie met alle type bedden die we maken.

uitstapverlichting bed loop

Uitstapverlichting bed

Uitstapverlichting onder of in de buurt van uw bed dient als oriëntatie wanneer u ’s nachts uit bed gaat. Bij De Suite kijken we nauwkeurig welke verlichting daar het beste voor is. Zo wilt u dat het licht ook nog aan staat (of weer aan gaat) wanneer u terug komt in de de slaapkamer. Daarnaast bouwen we de led uitstapverlichting altijd op een handige plek in, waar u bijvoorbeeld de armatuur niet kunt raken met de stofzuiger.

de suite seniorbed en hoog laag bed op maat

Bezoek onze showroom

In onze showroom in Moordrecht vindt u de mooiste bedden in combinatie met allerlei soorten bedlampen. Zowel ingebouwd als los op een nachtkastje. De bedlampen zijn helaas niet los verkrijgbaar, maar wel in combinatie met alle bedden van De Suite.

Stel uw vraag

Stel uw vraag

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.
Neem contact op

Neem contact op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.