Christian Fischbacher

fischbacher beddengoed

Christian Fischbacher Beddengoed

Onze collectie luxe Fischbacher beddengoed is bijzonder omvangrijk. Alleen al in de verschillende stoffen bieden we een ruime keuze. Zo hebben we, naast het zuiverste katoen, ook een linnen, satijnen en bijvoorbeeld een jersey dekbedovertrek van Christian Fischbacher in het assortiment. Stuk voor stuk van onovertroffen kwaliteit in kleur, dessin, stof en formaat.

Prachtige patronen, figuren en kleuren

De collectie van Fischbacher omvat bloemmotieven, klassieke patronen, geometrische patronen en onverwachte designs. De bedrukte dekbedovertrekken zijn werkelijk fenomenaal. Alle patronen, figuren en kleuren ontstaan door de techniek van het zeefdrukken. Kleur voor kleur ontstaat het meeste prachtige linnengoed. Traditioneel vakmanschap dat ervoor zorgt dat de kleuren goed blijven.

Satijn, katoen, linnen, zijde…alleen de puurste stoffen worden worden voor het assortiment Fischbacher beddengoed gebruikt. Ook in de uitvoering is de keuze groot: uni, geweven met ruit of streep, of bedrukt in kleurechte en exclusieve dessins. Niet alleen het materiaal is van uitstekende kwaliteit, ook aan de afwerking wordt bijzonder veel zorg besteed. Al het Fischbacher beddengoed is voorzien van een knoopsluiting (of naar wens een ritssluiting) en naar keuze met of zonder instopstrook. Daarnaast kan het uni beddengoed in Double Face (1 kleur onder en 1 kleur boven) worden uitgevoerd.

Fischbacher sinds 1819

Christian Fischbacher staat al sinds 1819 garant voor Zwitserse kwaliteit en luxe in zowel beddengoed als gordijnstoffen. De collectie Fischbacher beddengoed is ontwikkeld volgens het principe dat als het om slapen gaat, alleen het beste goed genoeg is. De combinatie van exclusieve stoffen, gedetailleerde prints, vakmanschap en een eigen toonaangevende ontwerp afdeling, maakt dat Christian Fischbacher garant staat voor het hoogste slaapcomfort. De Suite adviseert u graag over het voor u meest geschikte Fischbacher beddengoed waarvan u het comfort in onze showroom kunt ervaren.

Stel uw vraag

Stel uw vraag

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.

Neem contact op

Neem contact op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.