boxspring 120x200 cm model Ferrara

Twijfelaar boxsprings

Een bed dat luxe en comfort uitstraalt: dat vindt u bij De Suite. Wij maken uw boxspring twijfelaar op maat. Onze specialisten kijken naar uw lichaam en wensen. Een goede nachtrust is onze passie en daar helpen wij u graag bij. Kom langs in onze showroom en breng de rust terug in uw slaapkamer.

twijfelaar boxspring 120x200 elektrisch icoon
Verstelbaar
twijfelaar boxspring 120x200 hoog laag icoon
Hoog laag
twijfelaar boxspring 120x200 icoon
Compleet advies
draaibuddy voor hoog laag bed
Draaibuddy
nachtkastje icoon
Nachtkastjes
twijfelaar boxspring Roma 120x200

Boxsprings 120×200

Een boxspring vindt u in diverse formaten. Voor een breder eenpersoonsbed is een boxspring 120×200 een gewenste afmeting. Bij De Suite maken wij uw bed op maat. Uw wensen staan centraal.

twijfelaar boxspring Roma 120x200

Twijfelaar boxspring elektrisch

De twijfelaar boxspring bij De Suite is van alle gemakken voorzien. Met de elektrische besturing plaatst u het hoofd- en voeteneind in de gewenste positie. Zo kunt u altijd optimaal ontspannen en biedt u uw lichaam een unieke ondersteuning.

twijfelaar boxspring Roma 120x200

Twijfelaar hoog laag boxspring

Plaats uw boxspring altijd op de juiste hoogte met de hoog-laagfunctie. Een perfecte voorbereiding op de toekomst en een vereiste als u hulpbehoevend bent. Bij De Suite kiest u voor een twijfelaar boxspring als hoog-laagbed.

twijfelaar boxspring 120x200 adviseur

Twijfelaar boxspring advies

Bij De Suite geven we u graag een advies op maat. Met 40 jaar ervaring weten wij iedereen te voorzien van een uitstekende nachtrust. We geloven dat iedereen ’s nachts goed moet kunnen slapen. Het is onze passie om u daarbij te helpen. Onze specialisten gaan graag met u in gesprek om uw wensen en klachten in kaart te brengen.

Perfect slapen

Elke boxspring twijfelaar bij De Suite is uniek. We maken het bed voor uw lichaam op maat. Iedere boxspring voldoet aan uw persoonlijke wensen. Samen zorgen we ervoor dat u weer geniet van uw nachten en iedere ochtend opnieuw uitgerust wakker wordt.

vrouw slaapt als een wolk

Kleuradvies

De uitstraling van een boxspring is bij De Suite minstens zo belangrijk. Onze bedden zijn een ervaring en zorgen voor een compleet plaatje in uw slaapkamer. U heeft de keuze uit tientallen stoffen, kleuren en materialen om de twijfelaar boxspring van uw dromen samen te stellen. Het resultaat is een slaapkamer dat perfect aansluit bij uw persoonlijke smaak.

Tamara - de suite stylist
Tamara van Blijswijk - advies
Kleuren voor bed en slaapkamer

Ervaringen bij De Suite

Benieuwd naar de mogelijkheden bij De Suite? We hebben al vele twijfelaar boxsprings op onze naam staan. Neem een kijkje tussen de foto’s van prachtige boxsprings en laat u inspireren voor uw eigen slaapkamer. Onze specialisten denken graag met u mee om uw dromen uit te laten komen.

Twijfelaar boxspring kopen bij De Suite

Verander uw nachten met een twijfelaar boxspring van De Suite. U kiest voor uitstekende kwaliteit op basis van uw persoonlijke wensen en omstandigheden. Uw lichaam is uniek en verdient een perfecte ondersteuning. Daarom helpen we u bij De Suite aan een twijfelaar boxspring op maat.

Onze showroom

Op zoek naar inspiratie voor uw slaapkamer? Dan wensen we u graag welkom in onze showroom in Moordrecht. Een plek waar de passie voor slapen de boventoon voert. Onze specialisten vertellen je graag alles over de mogelijkheden en gaan graag met u in gesprek over uw wensen. Neem contact met ons op en maak een afspraak.

Complete slaapkamer

Naast twijfelaar boxsprings kunt u bij De Suite ook kiezen voor een complete slaapkamer op maat. We denken mee in een ontwerp en passende oplossing om maximaal te profiteren van de beschikbare ruimte. Zo geven we uw slaapkamer een luxe uitstraling.

Stel uw vraag

Stel uw vraag

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.
Neem contact op

Neem contact op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.