Nieuwe ontspanningstechnologie

Het frequentiesysteem creëert laagfrequente geluidsgolven en slaat de toepasbare frequenties op in het geheugen. Bij het gebruik van de juiste frequenties treedt resonantie op en ontstaan vibraties, waardoor spiergroepen en andere weefsels worden gestimuleerd.

Variatie in frequenties, pulsatie en de flow

Door te variëren met frequenties, de pulsatie en de flow zijn specifieke programma’s ontwikkeld voor speciale toepassingen. De ingestelde uitgangsvolumes kunnen tijdens de behandeling naar eigen inzicht worden bijgesteld, waarbij de programmaopbouw van frequentiekeuzes, flow en pulse onveranderd blijven.

Frequenties

Het frequentiesysteem creëert laagfrequente geluidsgolven en slaat de toepasbare frequenties op in het geheugen. Bij het gebruik van de juiste frequenties treedt resonantie op en ontstaan vibraties, waardoor spiergroepen en andere weefsels worden gestimuleerd. Het bereik van de frequenties is 20 tot 100 Hz. Een enkeling kan nog net de kortere geluidsgolven horen, maar heel licht en alleen voor de duur van het programma.

geluidsgolven

Krachtpulsatie

Door pulsatie van de geluidsgolven varieert de stimulering voortdurend. Binnen een bepaalde tijdseenheid wordt eveneens gevarieerd met het volume van de laagfrequente geluidsgolven. Het resultaat hiervan is meer effectiviteit en een betere spierontspanning.

pulserende beweging van een laag frequente geluidsgolf

Flow van geluidsgolven

Het systeem regelt ook het circuleren van de pulserende geluidgolven, van het hoofd naar de benen en terug. Door het telkens veranderen van de richting kunnen specifieke plekken in het lichaam beter worden bereikt. Bij stress-gerelateerde klachten en spierspanning levert deze beweging meer effectiviteit op.

flowbeweging van geluidsgolven
Stel uw vraag

Stel uw vraag

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.
Neem contact op

Neem contact op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.