Stoelen met FPS-technologie

Een VITA Sentation stoel is meer dan een zit- en relaxstoel. Het geïntegreerde FPS ontspanningsconcept zorgt, met één druk op de knop voor fysiek én mentaal herstel. De unieke combinatie van subtiele trillingen van de FPS frequentiewisselingen en het comfort van deze bijzondere stoelen, zorgen voor diepe ontspanning en een uitgerust lichaam. De laagfrequente geluidsgolven hoort u vrijwel niet, maar de weldadige trilling ervan voelt u wel en de resultaten zijn meer dan bijzonder. De bloedsomloop wordt gestimuleerd, kleine pijnklachten worden gereduceerd en stress en spierspanningen worden verminderd.

Sta-op stoel met FPS

Een zit – en behandelstoel met sta-op-functie. Het rug- en beengedeelte kunnen traploos en apart van elkaar worden versteld. Met de 1e motor wordt de voetensteun en de sta-op functie bediend en met de 2e motor kan de rug en het lendengebied worden versteld. Het hoofdgedeelte kan door een ingebouwd knikmechanisme met de hand in meerdere standen worden ingesteld. Bij het rechtop zitten zorgt dit voor een comfortabele steun van het hoofd en de nek.

Vanwege de grote belangstelling zijn de sta-op stoelen weer leverbaar vanaf het eerste kwartaal 2022.

oudere vrouw zit in sta op stoel

Model Luxury met FPS

De lig- en zitstand van model Luxury is volledig instelbaar. In de zijkant is een bedieningspaneel weggewerkt, met vier tiptoetsen. Hiermee worden, door twee motoren, traploos het rug- en beengedeelte versteld. De als optie leverbare armleuningen bewegen automatisch mee met de stand van de stoel. Het hoofdgedeelte kan door een ingebouwd knikmechanisme met de hand in meerdere standen worden ingesteld. Bij het rechtop zitten zorgt dit voor een comfortabele steun van het hoofd en de nek. Met een RVS pootframe, zit-breedte 60 cm en zithoogte 34 cm.

vita sentation stoel
vita sentation stoel met fps technologie
matras met fps-technologie

Een nieuwe dimensie in slapen

Exclusief en vernieuwend zijn onze bedden met FPS-ontspanningstechnologie. De weldadige werking op basis van laag-frequent geluid verlaagt de basisspanning van het lichaam. Daarmee komt u in een diepere staat van ontspanning.

Stel uw vraag

Stel uw vraag

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.

Neem contact op

Neem contact op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.