Accessoires

De hoog-laag bedden van De Suite zijn uit te voeren met diverse accessoires die in de meeste gevallen ook achteraf kunnen worden geplaatst. Op deze pagina leest u  welke accessoires er voor uw bed zijn, en adviseren wij u tevens in het behoud van deze accessoires. Wilt u meer weten? Vul gerust het contactformulier in onderaan deze pagina. Onze adviseurs helpen u dan graag met advies en de beste oplossing in uw situatie.

hoog laag boxspring hulpmiddel

Draaibuddy

De draaibuddy is een handig hulpmiddel bij het omdraaien in bed, en wordt tegelijkertijd gebruikt om makkelijk uit bed te stappen. De buddy functioneert niet als bedhek om uit bed vallen te voorkomen, maar heeft echt als doel om de gebruiker stabiliteit te bieden.

Alle hoog/laag bedden zijn voorbereid voor de montage van een draaibuddy. Dit accessoire dient door een van onze monteurs te worden geïnstalleerd.

Papegaai

De bedpapegaai ondersteunt de gebruiker bij het veranderen van de lichaamspositie of bij het in- en uitkomen van het bed. Door de boven het bed hangende greep is het mogelijk om het lichaam rechtop te trekken.

De papegaai kan aan het bed worden toegevoegd, en krijgt een vaste montage op de hoek van het bed. Er ontstaat hierdoor geen hinder tijdens gebruik van het bed. De papegaai dient door een van onze monteurs te worden geïnstalleerd.

Bedhek

Het uitschuifbare bedhek kan op de meeste van de bedden worden gemonteerd. Het hek dient als valbescherming en wordt gemonteerd op de bedbodem. Het is aan te raden om het hek door onze monteurs te laten monteren.

Bedieningshouder

Met onze op maat gemaakte handbedieningshouder verlengt u de positionering van de bediening van het hoog-laag bed. De houder is vooral bedoelt voor gebruikers die moeite hebben met het reiken naar en beetpakken van de handbediening. Montage van de bedieningshouder dient uitgevoerd te worden door onze monteurs.

Hogere wielen

Heeft u een bed van De Suite en krijgt u een til-lift in huis? De meeste til-liften hebben ‘lepels’ die te hoog zijn voor onze standaard bedwielen. Speciaal daarvoor kunnen wij hogere wielen onder uw bed plaatsen. Bij 2-persoonsbedden dient dit aan beide bedzijden te gebeuren. De wielen kunnen ook worden gecombineerd met een onderrijdbare bedtafel en dienen door onze monteurs te worden geïnstalleerd.

Nachtkastjes

Bij de montage van uw nachtkastjes worden de laden nauwkeurig afgesteld. het kan voorkomen dat een lade op enig moment moet worden bijgesteld. Bijvoorbeeld door het gewicht van de inhoud van uw lade, of het onbedoeld aanraken van het aftelmechanisme bij het schoonmaken. Het bijstellen van de laden is eenvoudig en onderstaande video legt in stappen uit wat u kunt doen.

Meubel met TV-lift

Uitleg over storing bij TV-hocker of dressoir met TV-lift

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of interesse en wilt u meer weten over een accessoire? Neem dan via dit formulier contact met ons op.

Gebruik / matras

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.

Stel uw vraag

Stel uw vraag

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.

Neem contact op

Neem contact op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.