Verstelbare bedden en hoog/laag bedden

Onze bedframes en liftsystemen zijn geheel vrij van onderhoud.
Zoekt u specifieke informatie over het elektrisch verstellen van uw bed? Of heeft u een vraag over het verhelpen van een storing? U kunt hiervoor de voor u geldende handbediening selecteren.

Verder op deze pagina vindt u informatie over de algemene werking van onze bedden. Komt u er toch niet uit? Dan kunt u onderaan de pagina contact met ons opnemen.

hoog laag boxspring finotore

Selecteer uw bediening

Wij hebben diverse verstelbare bedden. Selecteer hieronder uw bediening voor meer informatie over uw elektrisch verstelbare bed.
Let op: draadloze bedieningen zijn voorzien van een batterij. Deze kunnen na verloop van tijd leeg raken, en dienen in dat geval vervangen te worden.

draadloze bediening TL
draadloze bediening EC
bedrade bediening HS
bedrade bediening 2BT

Geen stroom? Controleer dan eerst naar de stekkers

Doet de bediening van uw bed het helemaal niet meer? Dan kan het zijn dat een van de stekkers niet goed in het contact zit. Dat is bijna altijd het geval in plaats van dat er sprake is van een defect. Door het schoonmaken of verrijden van het bed kan het voorkomen dat de stekker niet meer goed in het contact zit. U kunt deze stekkers controleren:

  • de stekker in het contact in de wand
  • de stekker in het hoofdpaneel (midden-onder)
  • de stekker in de verlengdoos in uw bed

Ook kunt u nog enkele specifieke stekkers in uw bed controleren. Hierboven kunt u op het plaatje van uw handbediening klikken. U ziet vervolgens een stappenplan voor het controleren van uw bed.

Koppelen van uw bedden

Indien u gebruik maakt van gekoppelde bedden kunt u deze eenvoudig vastzetten.
Sla hiervoor het oog van de linkverbinding om het haakje van het andere bed. Vervolgens kunt u de hefboom omhoog drukken waardoor beide bedden gekoppeld worden.

Rijden en remmen

Om de wielen op de rem te zetten, drukt u eenvoudig elk palletje omlaag. Wilt u de bedden verrijden, dan klikt u het palletje weer omhoog.

Het losmaken van de linkverbinding maakt het mogelijk om de bedden in de zogeheten V-stand te verrijden. Dit is gunstig wanneer u zorg ontvangt of wanneer u het bed opmaakt. De wielen onder het bed zijn voorzien van een speciale smoothtop laag. Deze laag zorgt ervoor dat er geen krassen op de vloer ontstaan. Houd er rekening mee dat door het gebruik van tapijt, het verrijden van de bedden moeizamer kan gaan.

Toch graag contact opnemen?

Heeft u de stekkers gecontroleerd en doet het bed het nog steeds niet? Of heeft u toch een andere vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Gebruik / matras
Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.
Stel uw vraag

Stel uw vraag

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.
Neem contact op

Neem contact op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.