Kasten

Alle door ons gemaakte kasten zijn over het algemeen vrij van onderhoud. Voor goede bescherming tegen vuil en invloeden van buitenaf kan er naar wens regelmatig onderhoud uitgevoerd worden.

Kledingkast op maat

Hout

Wij adviseren om houten meubelen regelmatig af te stoffen met een droge pluisvrije doek. Zet geen natte voorwerpen op het materiaal, en verwijder direct gemorste vloeistoffen. Dit voorkomt vlekken die later niet meer te verwijderen zijn. Ook dient u te voorkomen dat houten meubelen te dicht bij warmtebronnen geplaatst zijn. Te veel warmte is schadelijk voor uw meubel. Een kamer met een luchtvochtigheid van 45-55% met een temperatuur tussen de 18 – 22 graden Celsius is ideaal voor de levensduur van uw houten meubel.

Voor specifieke onderhoud- en/of reinigingsmethodes adviseren wij u www.lcknederland.nl te raadplegen.

Scharnieren & railsystemen

Om scharnieren en railsystemen schoon en stofvrij te maken kunt u het best een niet pluizende doek gebruiken. Door deze doek licht te bevochtigen kan de reinigingskracht verbeterd worden. Na het schoonmaken raden wij u aan het materiaal met een droge doek af te nemen. Gebruik echter geen stoomreinigers of reinigingsmiddelen, deze tasten de kwaliteit en werking van het materiaal aan. Specifiek voor onderrailsystemen van schuifdeuren is het aan te raden om deze regelmatig met en kleine stofzuigerborstel te ontdoen van stof en vuil.

Laden bijstellen

Bij de montage van uw kast worden de laden nauwkeurig afgesteld. Het kan voorkomen dat een lade op enig moment moet worden bijgesteld. Bijvoorbeeld door het (vocht)klimaat in uw woning of  het onbedoeld aanraken van het afstelmecahnisme bij het schoonmaken. Het bijstellen van de laden is eenvoudig en onderstaande video legt in stappen uit wat u kunt doen.

https://www.youtube.com/watch?v=Qbld2sSRwZE

Kast verhuizen

Een door ons gemaakte kast is een speciaal op maat gemaakte kast, specifiek voor de kamer waar deze zich in bevindt. Deze is afgewerkt om aansluiting te vinden op de muren en het plafond. Wij raden de verhuizing van een dergelijke kast dan ook af.

Een inbouwkast is specifiek voor de ruimte in uw kamer gemaakt en onze monteurs hebben ter plekke alles pas afgesteld en afgeplint. Het verhuizen van een dergelijke kast is dan ook niet aan te raden. Een vrijstaande kast zoals een ladekast of room divider is eenvoudiger te verhuizen. De Suite biedt geen verhuisservice, maar neemt u gerust contact op voor tips en advies.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over uw kast van De Suite? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.

Gebruik / matras
Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.
Stel uw vraag

Stel uw vraag

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.
Neem contact op

Neem contact op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.