Reiniging van stof en hout

Onze bedden zijn over het algemeen vrij van onderhoud. Maar een ongelukje kan gebeuren en daarvoor vindt u hieronder tips en advies voor het reinigen van stof en hout.

Stof en leerdoek

Wij adviseren om gestoffeerde meubels regelmatig te ontdoen van stof, kruimels, en andere dagelijkse vervuiling. Hiervoor kunt u een stofzuiger met een meubelopzetstuk gebruiken. Wanneer vloeistoffen op de stoffering gemorst worden, kunt u dit het best direct opnemen met ongekleurd keukenpapier of een schone handdoek. Doe dit altijd van buiten naar binnen en voorkom boenen op de vlek.

Voor professioneel advies bij vlekken raden LCK Nederland aan. Zij helpen bij vlekken, beschadigingen en andere vragen over het onderhoud.

https://www.lcknederland.nl

Hout

Wij adviseren om houten meubelen regelmatig af te stoffen met een droge pluisvrije doek. Zet geen natte voorwerpen op het materiaal, en verwijder direct gemorste vloeistoffen. Dit voorkomt vlekken die later niet meer te verwijderen zijn.

Ook dient u te voorkomen dat houten meubelen te dicht bij warmtebronnen geplaatst zijn. Te veel warmte is schadelijk voor uw meubel. Een kamer met een luchtvochtigheid van 45-55% met een temperatuur tussen de 18-22 graden Celsius is ideaal voor de levensduur van uw houten meubel.

Voor professionele onderhoud- en/of reinigingsmethodes adviseren wij  www.lcknederland.nl.

Stel uw vraag

Stel uw vraag

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.
Neem contact op

Neem contact op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.