Hoog laag boxspring Luna

De Luna is een chique en stijlvolle hoog-laag boxspring, ook verkrijgbaar als twijfelaar hoog laag boxspring.

Hoog laag boxspring Luna

De Luna is een chique en stijlvolle hoog-laag boxspring, ook verkrijgbaar als twijfelaar hoog laag boxspring.

Ideaal senioren bed

De Luna is een boxspring met klassieke vormgeving door het organische gevormde hoofdpaneel dat in ons eigen atelier wordt vervaardigd. Daar maken we alle bedden precies volgens de smaak van onze klanten. Zodoende zijn onze hoog laag bedden niet alleen geschikt voor de thuiszorg, maar passen ze ook perfect bij de rest van uw slaapkamer interieur. De Luna is een ideaal senioren bed waar u makkelijk onder kunt stofzuigen, op kunt maken zonder te bukken en waar u heerlijk op zult slapen met onze op maat gemaakte matrassen.

Wij denken aan de lange termijn

Waar de u de matrassen na 10 of 15 jaar vervangt, moet de rest van het bed veel langer mee gaan. Daarom denken wij aan de lange termijn. Door alles zelf te maken en van de beste materialen – zoals degelijke frames en sterke motoren – kunnen we dat ook garanderen. Juist omdat onze bedden lang mee gaan is een bed met een hoog laag functie aan te bevelen wanneer u 50-plusser bent. Wanneer u op enig moment wat extra hulp nodig heeft, dan is het prettig – voor u zelf en voor uw partner – om van uw eigen bed in een handomdraai een zorgbed te maken.

Maar van een hoog laag bed heeft u ook gelijk al plezier. Zo kunt u elke dag genieten van een elektrische boxspring door de rug- en voetverstelling. Als u wat langer in bed ligt, dan is het kantelmechanisme heel prettig omdat u hiermee de druk op de onderrug vermindert. Daarnaast kunt u de hoog laag functie gebruiken voor het opmaken van het bed: het worstelen met de hoeslakens in een lastige houding is daarmee verleden tijd. Overigens liggen de matrassen ingesloten waardoor ze niet kunnen schuiven en is het omdraaien van de matrassen niet nodig.

Persoonlijk advies voor het beste matras

Ook de matrassen van de hoog laag boxspring Luna worden door ons zelf gemaakt. Daarvoor gebruiken we de beste veringen, comfortlagen en stoffen. Om te bepalen welke samenstelling voor u het beste is, kijken we naar uw lichaam. Wat heeft úw lichaam nodig om comfortabel te kunnen slapen? Hoe kiest u niet te hard, maar ook niet te zacht? Hoe kunt u gemakkelijk draaien in bed? Wij zijn dagelijks bezig met het persoonlijke antwoord op dit soort vragen. Daarbij kijken we naar uw postuur, slaaphouding, slaapgedrag, persoonlijke voorkeuren en eventuele fysieke ongemakken. Zo bepalen we het juiste matras met als doel dat u elke dag – ook als u ouder wordt – heerlijk geniet van deze klassieke hoog laag boxspring.

Stel uw vraag

Stel uw vraag

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.
Neem contact op

Neem contact op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.