U bent hier: 5 Bedden 5 Hoog laag bed 5 Zorgbed 5 Bedhek Vario Safe
zorgbed met bedhek vario safe

Bedhek Vario Safe

De Vario Safe is een gereedschapsloos aan te passen bedhek-systeem voor de verpleegbedden Elvido, Libra en Tereno. De gedeelde zijhekken zijn makkelijk te bevestigen en kunt u later altijd nog toe voegen, naar keuze één, twee, drie of zelfs vier bedhekken.Elk bedhek kan in twee standen naar boven worden uitgetrokken.

Zowel het hoofd- als  voetelement kunnen vrij gecombineerd en afzonderlijk gebruikt worden. Bij het hoofdeinde biedt het bedheksysteem bescherming over een breedte van 110 cm en bij het voeteinde 90 cm.

demontabel bedhek

Kenmerken

oudere dame ligt in bed met inklapbaar bedhek

Volledig inklapbaar

Het gedeelde zijhek kan met een eenvoudige handgreep naar boven worden getrokken en stevig op z’n plek worden vergrendeld. Om de elementen weer te laten zakken, drukt u op de ontgrendelknoppen onder de balken.

senior slaapt in bed met zijhek

Veilig slapen

Het gedeelde zijhek van een zorgbed kan met een eenvoudige handgreep naar boven worden getrokken en stevig op z’n plek worden vergrendeld. Om de elementen weer te laten zakken, drukt u op de ontgrendelknoppen onder de balken.

senior staat op uit bed met hulp van zijhek

Sta-op hulp

Wanneer het bedhek bij het hoofdeinde omhoog staat en bij het voeteinde naar beneden, geeft dat een gevoel van veiligheid en oriëntatie bij het in- en uit bed stappen. Het bedhek is stevig genoeg om u aan op te trekken.

verpleegster plaatst bedhek

Makkelijk te plaatsen zijhek

Alle Vario Safe-elementen worden in het bedframe geplaatst en bevestigd met gebruiksvriendelijke sluitingen. Duw de sluiting gewoon omhoog, de sluiting klikt stevig vast en het element is bevestigd. Om de bevestiging weer los te maken, trekt u de oranje sluiting naar voren en drukt u de sluiting naar beneden.

bediening bedek

Met één hand te bedienen

Om het zijhek neer te laten kunt u eenvoudig de knop indrukken, net zoals bij het telescopische bedkek. De afzonderlijke elementen van het gedeelde zijhek kunnen in twee standen naar boven worden getrokken.

Geschikte verpleegbedden

Rolstoeltoegankelijke showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden en zorgbedden. De showroom biedt volop inspiratie en is rolstoeltoegankelijk.

Advies bij u thuis

Zoekt u een nieuw bed, maar is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een goed en persoonlijk advies kunnen wij ook bij u thuis bezoek komen. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.