Seniorenbed met kastombouw

Maak optimaal gebruik van de ruimte in uw slaapkamer met een seniorenbed met kastombouw. Bij De Suite creëren we een complete ervaring. Een slaapkamer waar u volledig tot rust komt en uw spullen perfect zijn weggewerkt. De mogelijkheden zijn eindeloos.

twijfelaar boxspring 120x200 hoog laag icoon
Hoog laag
elektrisch verstelbaar bed icoon
Verstelbaar
icoon seniorenbed compleet
Compleet
senioren slaapkamer met hoog laag bed en kastombouw

Maatwerk in uw moderne slaapkamer

Een kamer die luxe uitstraalt: daar kiest u voor bij De Suite. Onze bedden ademen comfort en bieden kwaliteit van de bovenste plank. Geen slaapkamer is hetzelfde bij De Suite. Wij maken onze complete kamers namelijk op maat. Een ontwerp dat past bij uw wensen en aansluit bij uw lichaamsklachten. U kunt eindeloos combineren met een seniorenbed met kastombouw. Zo maken we de slaapkamer van uw dromen.

Optimale ruimte met seniorenbed met kastombouw

Met een seniorenbed met kastombouw profiteert u optimaal van de ruimte in uw slaapkamer. De bijpassende kast wordt namelijk specifiek gemaakt voor uw slaapkamer. Waar standaard kasten misschien veel ruimte innemen, omdat ze net niet aansluiten bij de afmetingen van uw kamer, vult de kastombouw alle mogelijke hoeken en gaatjes op. Het resultaat? Een slaapkamer die ruimtelijk en geordend oogt.

Voorkom chaos in uw slaapkamer

Chaos in uw slaapkamer, is chaos in uw hoofd. Het voorkomt dat u zorgeloos kunt genieten van uw nachtrust. En dat terwijl uw slaapkamer een plek moet zijn voor ultieme ontspanning. Met een seniorenbed met kastombouw zorgen we dat al uw kleding en spullen netjes worden weggewerkt in een bijpassende kast. U kunt alles handig opbergen in de op maat gemaakte kast, zowel voor uw garderobe als de nachtkastjes.

Kastombouw slaapkamer

Stijlvolle slaapkamer

Het seniorenbed met kastombouw wordt speciaal voor u ontworpen. We nemen daarbij de stijl van uw huidige slaapkamer in acht. Op deze manier ontstaat er een compleet plaatje, waarbij alle onderdelen perfect bij elkaar aansluiten. Bij De Suite gaan we graag met u in gesprek om uw wensen voor het seniorenbed met kastombouw te bespreken. Zowel uw lichaamsklachten als de stijlvoorkeuren komen hierbij aan bod.

deelbaar seniorenbed met hoog laag

Hoog-laagbed met kastombouw

Op oudere leeftijd krijgt u te maken met diverse lichaamsklachten. Belangrijk dus dat u al vroeg nadenkt over uw slaapkamer voor de toekomst. U stapt misschien niet meer zo eenvoudig uit bed als voorheen of het opmaken kost u veel energie. Een hoog-laagbed kunt u instellen in de ideale instaphoogte.

Bij De Suite kunt u een hoog-laagbed combineren met een prachtige kastombouw. Zo kiest u alsnog voor de stijlvolle slaapkamer waar u naar op zoek bent, maar kiest u voor extra comfort dat past bij uw leeftijd.

Tv kijken vanuit bed

De mogelijkheden voor inbouwkasten zijn eindeloos. Zo kunt u ervoor kiezen om een prachtig tv-meubel bij uw seniorenbed te laten ontwerpen. Vanuit uw bed televisie kijken, terwijl uw hoofdeinde omhoog geplaatst wordt met de elektrische verstelfunctie. Uw slaapkamer wordt volledig ingericht naar uw wensen en zorgt voor een uitstekende ontspanning.

de suite seniorbed en hoog laag bed op maat

Laat u inspireren in onze showroom

In onze showroom in Moordrecht zijn talloze voorbeelden te zien van seniorenbedden met kastombouw. Wilt u inspiratie op doen en kijken naar de mogelijkheden bij De Suite? Kom dan gerust langs in onze showroom. Wij vertellen u graag meer over onze maatwerkoplossingen en denken graag mee met uw wensen. Ga in gesprek met onze specialisten en vertel meer over uw klachten en ideeën. Samen zorgen we voor uw persoonlijke slaapkamer.

Persoonlijk slaapadvies

Ieder lichaam is anders. Daarom geloven we bij De Suite dat iedereen baat heeft bij een ander bed. Onze specialisten gaan graag met u in gesprek om een persoonlijk slaapadvies voor u op te stellen. We kijken ook naar uw stijl en huidige inrichting. Zo zorgen we dat er uiteindelijk een complete slaapkamer ontstaat met een unieke uitstraling.

Levering en montage

Onze bedden worden door een vakkundig montageteam geleverd en geïnstalleerd door heel Nederland en België.

Stel uw vraag

Stel uw vraag

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.
Neem contact op

Neem contact op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.