U bent hier: 5 Bedden 5 Seniorenbed 5 Senioren boxspring

Senioren boxspring

Op zoek naar een comfortabel bed voor senioren? Een boxspring van De Suite is wat u wil! De extra hoge in- en uitstaphoogte, de aangepaste matrashardheid én de optie om te gaan voor een elektrisch verstelbare variant: een seniorenboxspring is een absolute verrijking in uw slaapkamer.

Senioren boxsprings

De Suite: dé specialist in luxe seniorenboxsprings

Kiest u voor een boxspring voor senioren, dan heeft u sowieso al een luxe bed te pakken. Maar De Suite doet hier nog eens een schepje bovenop. Wij maken bedden persoonlijk voor u op maat. Volledig afgestemd op uw wensen en omstandigheden. Heeft u bijvoorbeeld rug- en nekklachten? Is opstaan een lastige opgave? Of heeft u moeite met draaien? Wij ontwerpen dé seniorenboxspring die u laat profiteren van het allerhoogste comfort.

Bent u slecht ter been? Of bent u om een andere reden niet in staat langs te komen in onze showroom? Wij bezoeken ook aan huis. Onze experts beoordelen ter plekke uw situatie en geven advies over de mogelijkheden. Wij zijn pas tevreden als er een nieuwe senioren boxspring in uw slaapkamer staat waar u écht blij mee bent. Er ligt bij ons dan ook geen grens bij het geven van advies. Ook de levering en het monteren nemen wij bij u uit handen.

Elektrische senioren boxspring

Geeft u uw lichaam graag maximale steun en comfort, dan bent u geholpen met een seniorenboxpring die elektrisch is. Hierbij is zowel uw hoofdeind als uw voeteneind elektrisch te verstellen in hoogte. Niet alleen komt u zo makkelijker overeind. Ook vinden uw vermoeide benen ontspanning en ondersteunt u uw rug en knieën een stukje extra.

oudere dame gebruik elektrisch seniorenbed

Hoog laag bed

  Hoe ouder u wordt, hoe meer gebreken u krijgt. In en uit bed stappen gaat bijvoorbeeld niet meer van een leien dakje. Of u heeft misschien wel thuiszorg nodig. Een hoog-laag seniorenboxspring biedt in zo’n geval uitkomst. Met een bed die u elektrisch verstelt in hoogte, wordt in- en uitstappen en medische hulp krijgen immers een stuk gemakkelijker.

  Deelbare boxspring voor senioren

  U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een deelbaar seniorenbed: een boxspring die u eenvoudig van zijn plek rijdt. Oftewel: de twee delen van het bed zijn eenvoudig te splitsen. Schoonmaken onder het bed is zo een fluitje van een cent én de thuiszorg heeft de optie u aan beide kanten te verzorgen.

  senior maakt hoog laag bed op

  Specialist in senioren bedden

  Onze adviseur Sandra, met haar rijke ervaring, is dé specialist in het vinden van het ideale seniorenbed. Ze luistert aandachtig, toont veel begrip, en schakelt moeiteloos, zelfs als kinderen meekomen, wat klanten zeer waarderen.

  sandra adviseur twijfelaar bedden

  Advies in onze showroom

  Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

  Advies bij u thuis

  Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.