oudere dame bij deelbare senioren boxspring

Hét luxe bed voor senioren: boxspring

Op zoek naar een comfortabel bed voor senioren? Een boxspring van De Suite is wat u wil! De extra hoge in- en uitstaphoogte, de aangepaste matrashardheid én de optie om te gaan voor een elektrisch verstelbare variant: een seniorenboxspring is een absolute verrijking in uw slaapkamer.

De Suite: dé specialist in luxe seniorenboxsprings

Gaat u voor een boxspring voor senioren, dan heeft u sowieso al een luxe bed te pakken. Maar De Suite doet hier nog eens een schepje bovenop. Wij maken bedden persoonlijk voor u op maat. Volledig afgestemd op uw wensen en omstandigheden. Heeft u bijvoorbeeld rug- en nekklachten? Is opstaan een lastige opgave? Of heeft u moeite met draaien? Wij ontwerpen dé seniorenboxspring die u laat profiteren van het allerhoogste comfort.

senioren hoog laag boxspring

Hoog laag: seniorenboxspring

Hoe ouder u wordt, hoe meer gebreken u krijgt. In en uit bed stappen gaat bijvoorbeeld niet meer van een leien dakje. Of u heeft misschien wel thuiszorg nodig. Een hoog-laag seniorenboxspring biedt in zo’n geval uitkomst. Met een bed die u elektrisch verstelt in hoogte, wordt in- en uitstappen en medische hulp krijgen immers een stuk gemakkelijker.

senioren boxspring care

Kies uw seniorenbed: een boxspring die bij u past

Bij het gemak van een hoog-laagboxspring houdt het niet op. Als u dat wilt, voorzien we uw seniorenboxspring van nóg meer handige eigenschappen.

vrouw bij hoog laag bed 2 persoons op wielen

Deelbare boxspring voor senioren

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een deelbaar seniorenbed: een boxspring die u eenvoudig van zijn plek rijdt. Oftewel: de twee delen van het bed zijn eenvoudig te splitsen. Schoonmaken onder het bed is zo een fluitje van een cent én de thuiszorg heeft de optie u aan beide kanten te verzorgen.

senioren hoog laag boxpspring 160x200

Bed senioren: boxspring elektrisch

Geeft u uw lichaam graag maximale steun en comfort, dan bent u geholpen met een seniorenboxpring die elektrisch is. Hierbij is zowel uw hoofdeind als uw voeteneind elektrisch te verstellen in hoogte. Niet alleen komt u zo makkelijker overeind. Ook vinden uw vermoeide benen ontspanning en ondersteunt u uw rug en knieën een stukje extra.

de suite seniorbed en hoog laag bed op maat

Bezoek onze showroom

De opties voor uw nieuwe seniorenboxspring in het echt bekijken? Of u laten adviseren door experts met kennis van zaken? U bent van harte welkom in onze showroom in Moordrecht. Wij ontvangen u met open armen en geven antwoord op al uw vragen. Als u dat leuk vindt, kunt u zelfs even een kijkje nemen in het atelier en de werkplaats. Hier aanschouwt u met eigen ogen hoe onze boxsprings voor senioren ter wereld komen.

Boxspring senioren: persoonlijk advies aan huis

Bent u slecht ter been? Of bent u om een andere reden niet in staat langs te komen in onze showroom? Geen probleem. Wij doen ook bezoekjes aan huis. Onze experts beoordelen ter plekke uw situatie en geven advies over de mogelijkheden.

Ontzorging van A tot Z

Wij zijn pas tevreden als er een nieuwe seniorenboxspring in uw slaapkamer staat waar u écht blij mee bent. Er ligt bij ons dan ook geen grens bij het geven van advies. Ook de levering en het monteren nemen wij bij u uit handen. Volledige ontzorging: dát is waar wij voor staan.

Stel uw vraag

Stel uw vraag

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.
Neem contact op

Neem contact op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.