Deelbaar seniorenbed op wielen

Splits uw tweepersoonsbed in tweeën met een deelbare functie. Bij De Suite zorgen we voor een optimaal comfort in de slaapkamer. De perfecte oplossing als u en uw partner ouder worden. U zoekt beide naar de juiste slaaphouding zonder dat de ander hier last van heeft.

Wilt u uw hoofdeinde omhoog zetten, maar uw partner niet? Dit is geen probleem met een deelbaar seniorenbed op wielen van De Suite.

vrouw maakt schoon tussen deelbaar seniorenbed op wielen

De voordelen van een deelbaar bed

Een deelbaar seniorenbed zorgt voor een hoge mate van gemak. Kies je voor een deelbaar bed, dan kies je voor de volgende voordelen:

  • Makkelijk opmaken
  • Eenvoudig schoonmaken
  • Ideaal voor de zorg aan bed

Seniorenbed deelbaar op wielen

De deelbare bedden van De Suite zijn voorzien van wieltjes. Hierdoor kunt u deze eenvoudig uit en aan elkaar schuiven. Zeker bij lichamelijke klachten kan dit het opmaken en schoonmaken van het bed aanzienlijk vergemakkelijken. De wielen beschikken over een rem, zodat het bed altijd stabiel in de slaapkamer staat. Veilig en comfortabel.

Compleet en trendy

Bij De Suite creëren we een complete slaapkamer. Uw nachtrust is ontzettend belangrijk. Wij geloven dat een strakke slaapkamer bijdraagt aan de ontspanning in uw hoofd. Een deelbaar seniorenbed is daarom niet alleen functioneel: het bed is een lust voor het oog. De bedden zijn tot in de puntjes verzorgd en zorgen voor een compleet en stijlvol plaatje in uw slaapkamer.

Deelbaar bed met een hoog-laagfunctie

De deelbare bedden kunt u bij De Suite uitbreiden met een hoog-laagfunctie. Dit betekent dat u het bed in de juiste hoogte kunt instellen om de nodige zorg te ontvangen of simpelweg eenvoudig uit bed te kunnen stappen.

Hoog-laagbed

Aan het uiterlijk van het hoog-laag bed is geen verschil te zien met een normaal bed. Toch beschikt een hoog-laag bed over een unieke functie: u kunt deze in hoogte verstellen. Het is een verstandige keuze als u ouder wordt en u zich wilt voorbereiden op de toekomst. De hoog-laagbedden zijn deelbaar en kunt u verrijden, ook terwijl u op bed ligt.

deelbaar senioren hoog laag bed op wielen
oudere dame bij deelbare senioren boxspring

Langer thuis wonen met een deelbaar seniorenbed

Uw wens is om zo lang mogelijk thuis te wonen. Dat begrijpen wij. Dit kan met een deelbaar seniorenbed. Het bed sluit uitstekend aan op uw zorgbehoeften en kan in de juiste hoogte versteld worden. Hierdoor blijft u zelfstandig en kunt u eenvoudig zelf uit bed stappen, zonder dat u hier een ander voor nodig hebt.

Schoonmaken met gemak

Kost het bed opmaken u meer energie dan voorheen? Een deelbaar seniorenbed biedt de oplossing. U hoeft uw lichaam niet in verkeerde posities te brengen, maar schuift de twee bedden gewoon uit elkaar. Blijft het opmaken van een eenpersoonsbed nog steeds een moeilijke opgave? Dan kunt u overwegen om voor de hoog-laagfunctie te kiezen. Dit is bevordelijk voor uw rug en andere lichamelijke klachten.

Kom langs in onze showroom

Benieuwd naar onze deelbare seniorenbedden? Kom langs bij onze showroom in Moordrecht. Onze specialisten laten u graag onze functionaliteiten zien. We gaan met u in gesprek om uw behoeften in kaart te brengen en dit toe te passen in uw op maat gemaakte bed. Ieder lichaam is anders en heeft baat bij een unieke toepassing. Wij creëren dit graag samen met u.

Stel uw vraag

Stel uw vraag

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.
Neem contact op

Neem contact op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.