Seniorenbed hoogte

Comfort is van groot belang bij een seniorenbed. Uw lichaam heeft extra ondersteuning nodig. De ideale instaphoogte voor een seniorenbed bestaat niet, maar dit hangt af van uw wensen en behoeften. Bij De Suite passen we uw bed daarom aan op uw lichaam. Zo creëren wij de perfecte nachtrust voor u.

De voordelen van een hoog bed

Kiest u voor een hoog-laag bed van De Suite, dan kiest u voor veel voordelen in uw slaapkamer. Denk bijvoorbeeld aan:

  • In hoogte verstelbaar
  • Makkelijk opstaan
  • Opmaken zonder bukken
  • Eenvoudig schoonmaken

Wat is de ideale hoogte voor een seniorenbed?

Ieder lichaam is anders en heeft andere behoeften. Door de hoog-laagfunctie is dit geen probleem. U stelt het bed namelijk in op de hoogte die voor u gewenst is. Of u nu zorgbehoevend bent of hulp nodig hebt bij het uitstappen: met de hoog-laagfunctie vindt u altijd de ideale hoogte voor uw seniorenbed.

tweepersoons senioren boxspring scatole

Te hoog

Sommige bedden zijn te hoog. U kunt slecht met uw voeten bij de vloer of u heeft moeite met het opmaken. Dit zorgt voor instabiliteit.

vrouw zakt door op rand van bed

Te laag

Is uw bed te laag, dan kan het opstaan lastig zijn. U zakt snel in het bed weg, waardoor het u veel energie kost om overeind te komen.

bedhoogte-boxspring-120x200

Voeten op de vloer

De ideale hoogte voor uw bed is als u uw voeten plat op de grond kunt plaatsen. Zo kunt u altijd perfect opstaan.

Hoge seniorenbedden

Heeft u een zorgbehoefte? Dan moet uw bed voldoen aan de juiste arbo werkhoogte. Het is wel belangrijk dat u met uitstappen goed met uw voeten bij de vloer kunt. Zo niet, dan ontstaat er snel instabiliteit. Met een hoog-laagbed kunt u uw bed eenvoudig instellen op de juiste hoogte. Zo zorgt u dat u veilig uit kunt stappen én het zorgpersoneel niet hoeft te bukken.

oudere dame bij deelbare senioren boxspring

Hoog-laagfunctie

Met een hoog-laagbed kunt u eenvoudig opstaan, opmaken én zorgt u voor de juiste arbo hoogte voor uw seniorenbed.
senioren leest in twijfelaar boxspring 120x200

Elektrisch verstelbaar

Met een elektrisch verstelbaar bed kunt u het hoofd-, voet- en kniegedeelte naar wens instellen. Dat is fijn slapen en ontspannen dus.

Compleet seniorenbed in hoogte verstelbaar

Bij De Suite kiest u voor een compleet seniorenbed met de juiste hoogte. Wij zorgen dat uw bed een geheel vormt met uw slaapkamer. Onze specialisten gaan graag met u in gesprek over uw wensen en behoeften. Zo passen wij uw eigen stijl volledig toe in het op maat gemaakte seniorenbed. Met als resultaat: de perfecte balans tussen kleurgebruik, materiaal en functionaliteit.

Hoogte zelf bepalen

De hoogte voor het seniorenbed ligt volledig in uw handen. Met een hoog laag bed schakelt u eenvoudig tussen diverse hoogtes voor uw bed. U maakt het opmaken en schoonmaken van uw bed makkelijk en u zorgt dat u op een veilige manier uit bed kunt stappen. Heeft u een zorgbehoefte? Dan past u uw bed daar meteen op aan. Een perfecte oplossing voor de toekomst.

Slaapadvies

Onze specialisten van De Suite gaan graag met u in gesprek om uw perfecte slaap te vinden. Wij creëren de slaapkamer uit uw dromen en zorgen voor een ultieme ontspanning met een seniorenbed in hoogte verstelbaar.

hoog laag bed finotore voor senioren
Stel uw vraag

Stel uw vraag

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.

Neem contact op

Neem contact op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.