Luxe bedden en boxsprings met TV-lift

Bed met TV-lift
De TV-lift kunnen we in elk model bed inbouwen. We zorgen voor een perfect afwerking, zowel van binnen als van buiten. Daarnaast zorgen we ervoor dat er niet zo'n grote vierkante kist voor het bed komt te staan. Een bed met TV-lift van De Suite is vooral ook mooi om te zien!

Hulp of advies?
t. 0182-375022​  of mail ons

U ziet hier een selectie uit onze rijke collectie.
In onze showroom vindt u altijd de kleur die u zoekt.

De TV voor uw bed in de slaapkamer is natuurlijk geen fraai gezicht. Met een 'TV-lift' kunnen we op verschillende manieren de TV uit het zicht halen, bijvoorbeeld in een verdikt voeteinde of een hocker. Hierin plaatsen wij de TV, die u met een druk op de knop tevoorschijn kunt toveren.

De voordelen van een bed met TV-lift

  • TV volledig uit het zicht 
  • comfortabel TV-kijken in bed
  • draadloze bediening
  • geluidsarm
  • stofvrij en onderhoudsvrij
  • op allerlei manieren in te bouwen

TV-lift in dressoir of room divider

Het bed en de hocker met TV-lift kunt u laten bekleden in dezelfde stof. Heeft u een ruime slaapkamer? Denk dan aan het meubel tegenover uw bed. De TV-lift kan ook ingebouwd worden in een dressoir of room divider.

Afmeting TV voor bij uw bed

Dat hangt af van de kijkafstand en uw persoonlijke voorkeur. Voor de grootte houden wij aan: "kijkafstand delen door 3 = de grootte van de TV". In de hocker plaatsen we meestal een 32 inch TV en voor in het meubel tegenover het bed een grootte van boven de 40 inch.
 

Veelzijdige collectie stof, leer(doek) en hout

De veelzijdige stoffen- en houtcollectie nodigt uit tot oneindig variëren, waarmee u het bed of de boxspring volledig naar uw eigen stijl laten maken. De collectie biedt tal van mogelijkheden als het gaat om materiaal, structuur, reliëf en kleur. We zijn niet voor niets meubelmakers, vandaar dat u naast stof ook kunt combineren met vele prachtige houtsoorten. 

Vochtbestendige stoffen

Vindt u het belangrijk dat uw bed goed is schoon te maken? Dan vindt u bij De Suite vochtbestendige stoffen die met een natte doek te reinigen zijn. Andere goed schoon te maken materialen vindt u ook, zoals een grote collectie leerdoeken, alle denkbare houtsoorten en bedden in elke kleur lak.
 

Deelbaar en verrijdbaar

De Manifesto is ook verkrijgbaar in een deelbare variant: een complete 2-persoonsbed waarvan beide delen heel eenvoudig uit elkaar en naar elkaar toe geschoven kunnen worden. Zo wordt het een stuk makkelijker om het bed op te maken en uw slaapkamer schoon te houden.

Wielen met rem en bedkoppeling

Elk wiel is voorzien van een rem en om krassen te voorkomen gebruiken we voor gladde vloeren speciale parketwielen. Om te voorkomen dat de (lits jumeaux) bedden van elkaar wijken worden ze met een handig koppelsysteem aan elkaar gekoppeld.
 

Verstelbaar

Met de handige verstelbare opties kunt u alle kanten op. Ontspannen een boek lezen door het bed in de relaxstand te zetten of het bed in hoogte verstellen om eenvoudig het bed op te maken. Ook tijdens het slapen kan verstelbaarheid extra comfort bieden bij bijvoorbeeld een verkoudheid of blessure. We hebben de volgende verstelbare opties:

  • Handmatige rug- en voetverstelling
  • Elekrisch rug-, voet- en knieverstelling
  • Elektrisch hoog-laag verstelling (icm rug-, voet-, knieverstelling)

Lees meer over de hoog-laag bedden

Koppelritsen

Kiest u voor een 2-persoonsbed met twee verstelbare bedbodems? Dan kunt u deze uitbreiden met koppelritsen. Met koppelritsen kunt u de twee hoofdeinden afzonderlijk van elkaar te verstellen, terwijl de rest van het bed één geheel vormt.
 

Voor een persoonlijk en eerlijk advies gaat u naar Moordrecht. Kwaliteit geeft rust.

Showroom & Atelier

Zuidplaspolderweg 11
2841DC Moordrecht
0182 - 37 50 22
info@desuite.nl

Openingstijden

Di t/m za 10.00 - 17.00
Bij voorkeur op afspraak
Ook ‘s avonds

De Suite

Afspraak maken

In de showroom of bij u thuis

Afspraak maken