Showroom 0182 - 37 50 22 info@desuite.nl

Genieten met uw ogen open èn met uw ogen dicht

Het beste bed wordt speciaal voor u gemaakt

Goed en mooi slapen

Er zijn veel mensen die niet optimaal slapen, terwijl dit wèl kan. Daarom maken wij zelf bedden en slaapkamers op maat. Zorgvuldig ontwerpen wij voor u het beste bed, rekening houdend met uw wensen en omstandigheden, zoals bij spier, rug- en nekklachten of moeite met draaien en opstaan.

Wat ons betreft is goed slapen maar de helft van het verhaal. Want van je slaapkamer wil je niet alleen genieten met je ogen dicht, maar ook met je ogen open. Daarom maken wij de bedden en slaapkamers zelf. Waarbij we met liefde, kennis en vakmanschap het allerbeste bed én de mooiste oplossingen creëren.
Het beste bed met FPS-ontspanningstechnologie
Exclusief en vernieuwend zijn onze matrassen met een ingebouwd Frequency Physio Support (FPS) geluidssysteem. Hier leest u meer over FPS.

Persoonlijke aandacht

De zoektocht naar de perfecte nachtrust begint bij ons altijd met een persoonlijk gesprek om uw wensen en eventuele slaapproblemen goed te begrijpen. Het kan zijn dat een bezoek aan huis u beter past of dat u een deel van uw bestaande bed wilt behouden.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u een bezoek aan huis?
Neem dan contact met ons op via 0182-375022
of maak een afspraak per mail.

Eindelijk weer lekker liggen

Op een verkeerd bed kan je zwakke plek boven water komen. Het bed van Alexandra was niet al te best, waardoor ze last kreeg van haar lage rug. Naar lang op een te zacht bed te hebben gelegen, slaapt ze nu weer heerlijk op het voor haar beste bed.

Een bed van alle gemakken voorzien

Voor meneer en mevrouw Salenteijn maakten we de complete slaapkamer verbouwing mogelijk met het beste bed en van alle gemakken voorzien. "De ver-bouwing, de uitstraling, het gemak en slaapcomfort. Alles is naar ons zin. Jullie mogen trots zijn op het bedrijf en jullie bekwame medewerkers."

Genieten met uw ogen open èn met uw ogen dicht.

Showroom & Atelier

Zuidplaspolderweg 11
2841DC Moordrecht
0182 - 37 50 22
info@desuite.nl

Openingstijden

Di t/m za 10.00 - 17.00
's Avonds op afspraak
Bekijk opening en sluiting feestdagen

De Suite

Afspraak maken

In de showroom of bij u thuis

Afspraak maken