Over ons Bezoek showroom 0182 - 37 50 22 info@desuite.nl

FPS-ontspanningstechnologie

Al drie generaties lang maken wij bedden op maat. Ervaring heeft ons geleerd dat slapen op het juiste matras heel persoonlijk is. Exclusief en vernieuwend is onze FPS-technologie (laag-frequent geluid).

Beter slapen met geluid

De geluidsgolven zijn niet te horen en zorgen voor stimulering van de bloedsomloop. De weldadige werking verlaagt de basisspanning van het lichaam en verbetert de stofwisseling.

Spanning door pijn en stress

Een laag-frequent behandelingsprogramma is nuttig voor mensen die stress ervaren, een ongeluk hebben gehad of vanwege een ziekte als Parkinson gedurende de dag spanning opbouwen.

Ontspanning

Een bed van De Suite stimuleert uw bloedomloop en zorgt voor diepe ontspanning

Stabiliteit

Stabiel zitten, makkelijk opstaan en zonder weerstand omdraaien.

Matras op maat

Uw matras wordt van hoofd- tot voeteinde op maat gemaakt en hoeft niet gedraaid te worden.

Handgemaakt om nauwkeurig met u rekening te houden

We houden met elk deel van uw lichaam rekening om op de juiste plek de juiste ondersteuning te geven. Op die manier vindt u onbewust makkelijker de gewenste slaaphouding, waardoor u rustiger en meer ontspannen slaapt.

Wim Hofman van De Suite: "Met meer dan 35 jaar ervaring in het maken van matrassen voor mensen met rugklachten, weet ik als geen ander hoe belangrijk het juiste matras is. De meeste mensen verblijven gemiddeld 8 uur in bed. Dat is een lange tijd waarin het lichaam goed moet worden ondersteund. Elke dag fris opstaan begint met het juiste slaapcomfort, de optimale combinatie van bedbodem, matras, hoofdkussen en dekbed."

Johan de Vries, manueel therapeut: "Regelmatig krijg ik patienten met slaapproblemen in mijn praktijk. Ik informeer dan altijd naar het matras en hoofdkussen, omdat mijn behandeling en de oefeningen die de mensen thuis moeten doen niet het beste resultaat geven wanneer de slaapsituatie thuis niet in orde is. Een goed functionerend lichaam en het juiste matras gaan hand in hand. Samen helpen zij pijnklachten te verminderen en voorkomen."

Makkelijk draaien onder de Mantello

Vulmaterialen die licht van gewicht zijn, ademen en ventileren beter. U slaapt lekkerder onder een dekbed gemaakt van zo'n luchtige vulling, omdat vocht veel sneller verdampt.

Lees verder...

Voor een persoonlijk en eerlijk advies gaat u naar Moordrecht. Kwaliteit geeft rust.

Showroom & Atelier

Zuidplaspolderweg 11
2841DC Moordrecht
0182 - 37 50 22
info@desuite.nl

Openingstijden

Di t/m za 10.00 - 17.00
Bij voorkeur op afspraak
Ook ‘s avonds

De Suite

Afspraak maken

In de showroom of bij u thuis

Afspraak maken