Showroom 0182 - 37 50 22 info@desuite.nl

FPS-ontspanningstechnologie

Al drie generaties lang maken wij bedden op maat. Ervaring heeft ons geleerd dat slapen op het juiste matras heel persoonlijk is. Exclusief en vernieuwend zijn onze bedden met FPS-ontspanningstechnologie op basis van laag-frequent geluid.

Beter slapen met geluid

De geluidsgolven zijn niet te horen en zorgen voor stimulering van de bloedsomloop. De weldadige werking verlaagt de basisspanning van het lichaam.
U komt in een diepere staat van ontspanning en slaapt beter.


De akoestische techniek is een succesvolle toepassing voor mensen die jetlag of stress ervaren, neuropathische pijn hebben of veel spanning opbouwen zoals bij Parkinson.

Ontspanning of activering?

Met de geïntegreerde techniek worden programma’s aangestuurd die resulteren in een diepe vorm van ontspanning én daardoor tegelijkertijd doelgericht werken aan het wegnemen van fysieke klachten. Krachtig en bovenal effectief. Er zijn specifieke programma’s voor:

  • diepere ontspanning en hulp bij slapen
  • herstel en nieuwe energie
  • nek- en schouderklachten
  • rugklachten
  • powernapping
  • beenkrampen en restless legs (RLS)

De kracht van de behandeling kunt u door het aanpassen van de volumes eenvoudig verhogen of verlagen.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u een bezoek aan huis?
Neem dan contact met ons op via 0182-375022
of maak een afspraak per mail.

FPS helpt bij spierspanningen

Bas heeft gekozen FPS-technologie in zijn bed van De Suite, omdat hij veel last heeft van spierspanningen in zijn benen. Hij gebruikt het systeem elke avond en geniet met FPS extra van het lezen in bed.

Snel herstel met powernap

FPS is ideaal voor een powernap wanneer u vliegstress of een jetlag heeft. Zacht-vloeiende geluidsgolven zorgen ervoor dat het hele lichaam tot diepe rust komt.

FPS-technologie

Een bed of matras met FPS is uitgerust met een innovatieve technologie gebaseerd op laagfrequente geluidsgolven. Volledig weggewerkt, onzichtbaar, nagenoeg onhoorbaar, maar wel voelbaar én effectief.

Aan de hand van speciale software worden lage geluidsfrequenties in vloeiende bewegingen naar vier speciale impulsspeakers gestuurd en wordt het ontvangen geluid omgezet in zachte trillingen. Hierdoor ontstaan vibraties die spiergroepen en de bloedsomloop stimuleren. De software regelt ook het circuleren van geluidgolven, van het hoofd naar de benen en terug.

Door het variëren van frequenties, pulsatie en circulatie kan er gericht worden gewerkt aan: reducering van pijnklachten, stimulering van de bloedsomloop, vermindering van spierspanning en vermindering van onrustklachten en stress.

Genieten met uw ogen open èn met uw ogen dicht.

Showroom & Atelier

Zuidplaspolderweg 11
2841DC Moordrecht
0182 - 37 50 22
info@desuite.nl

Openingstijden

Di t/m za 10.00 - 17.00
's Avonds op afspraak
Bekijk opening en sluiting feestdagen

De Suite

Afspraak maken

In de showroom of bij u thuis

Afspraak maken