Showroom 0182 - 37 50 22 info@desuite.nl

Vita Sentation met FPS

De Sentation is een relaxfauteuil met FPS-technologie dat met zachte trillingen zorgt voor diepe ontspanning en behandeling van diverse fysieke klachten.

Naar uw wens bekleed

Zowel de sta-op stand als het rug- en beengedeelte kunnen traploos en apart van elkaar worden versteld. Voor bekleding kunt u kiezen hoogwaardige leersoorten en vele fraaie meubelstoffen.

Kleurstalen

De laagfrequente geluidsgolven hoort u niet, maar de weldadige trilling ervan voelt u wel. Uw bloeds-omloop wordt gestimuleerd, pijnklachten en spierspanningen worden verminderd.

Diepe ontspanning

De geluidsgolven zorgen voor diepe ontspanning en geven nieuwe energie.

Nek- en schouderklachten

Met het neck & shoulder programma worden uw pijnklachten minder.

U ziet hier een selectie uit onze rijke collectie.
In onze showroom vindt u altijd de kleur die u zoekt.

Model Luxury

De Vita Luxury wordt geleverd met een mooi vormgegeven onderstel met 4 poten in RVS of in een mat zwarte coating. Twee motoren zorgen voor traploze instelling van rug-en beengedeelte en de hoofdsteun is instelbaar. De met de stand van de stoel meebewegende armleuningen zijn optioneel en zijn met leder bekleed.

Model Lounger

De Vita Lounger wordt geleverd met een mooi vormgegeven onderstel met 4 poten uitgevoerd in RVS of in mat zwart. Het rug- en beengedeelte volgen de contouren van het lichaam. Ontspannen een boek lezen, een film kijken en genieten van een FPS-ontspanningsprogramma.

Powernap

Met de FPS-technologie worden zacht-vloeiende geluidsgolven gegenereerd die ervoor zorgen dat het gehele lichaam tot diepe rust komt. Een powernap wordt daarmee veel effectiever.

Genieten met uw ogen open èn met uw ogen dicht.

Showroom & Atelier

Zuidplaspolderweg 11
2841DC Moordrecht
0182 - 37 50 22
info@desuite.nl

Openingstijden

Di t/m za 10.00 - 17.00
's Avonds op afspraak
Bekijk opening en sluiting feestdagen

De Suite

Afspraak maken

In de showroom of bij u thuis

Afspraak maken