Showroom 0182 - 37 50 22 info@desuite.nl

Hoog-laag bed Manifesto

Modern hoog-laag bed

Hert hoog-laag bed Manifesto is een modern bed met zwevende nachtkastjes. Een hoog-laag bed van De Suite is ideaal voor thuis: rugontlastend voor de verpleging, comfortabel en vooral stijlvol.

Kleurstalen

U ziet hier een selectie uit onze rijke collectie.
In onze showroom vindt u altijd de kleur die u zoekt.

Hoog-laag bed Manifesto

De Manifesto is een stijlvol design bed van hoge kwaliteit met daarin een verborgen hoog-laag functie. Ideaal voor thuis: rugontlastend voor de verpleging, comfortabel en vooral stijlvol. Laat u inspireren door de vele stoffen en leerdoeken waarin wij dit bed kunnen bekleden. In de showroom in Moordrecht vindt u altijd een passende kleur in welk materiaal u ook zoekt. Ook in bekledingen die goed zijn schoon te maken.

Het hoofdpaneel heeft een strak model en is net als het boxsprings of bedombouw in elke afmeting maken. Bijzonder gemakkelijk zijn de zwevende nachtkastjes die verzonken in het hoofdpaneel gemonteerd zijn. 

Matrassen

 • de beste matrassen
 • persoonlijk voor u gemaakt
 • optioneel met watervaste hoes
 • anti-allergisch
 • optimale ventilatie
 • 6 maanden remakeservice

Meer over matrassen

Hoog-laag bed Manifesto

 • ingebouwde hoog-laag fucntie
 • bijpassend partner bed
 • zijbeugels en draaibuddies op maat
 • optie: pagegaai op vloersteun
 • duurzame en onverslijtbare constructie
 • luxe bekleding in stof of leerdoek
 • hout o.m. noten, eiken, kersen, teak
 • wielen met rem (maken geen krassen)
 • hoofdpaneel Manifesto
 • 15 jaar garantie
 • in elke afmeting verkrijgbaar

Prijzen

Een hoog-laag bed van De Suite

Wilt u lekker slapen? Zoekt u een stijlvol bed? Zoekt u een bedrijf dat met u mee denkt? Dan is een bezoek aan De Suite in Moordrecht beslist de moeite waard. Alle bedden en kasten worden zonder tussenhandel speciaal voor u gemaakt van de beste materialen, met oog voor detail en met verstand van slaapcomfort en gebruiksgemak.

Lees verder...

Draaibuddy

Heeft u moeite met draaien in bed? Dan kan een kleine hulpje al veel betekenen. Wij maken voor u op de gewenste plek een RVS draaibuddy waaraan u zich kunt optrekken of tegen afzetten. Voor veel mensen wordt op die manier het draaien makkelijker gemaakt. Wij informeren u graag verder.

Bedlampen

Bij De Suite vindt u een fraaie collectie verlichting voor in de slaapkamer met bedlampen die lees- en/of sfeerlicht geven. Zoals deze bedlamp 'Cornet' van het merk Estiluz. De lamp heeft twee draaipunten waardoor u het licht altijd op uw boek kunt richten. Verkrijgbaar in wit, zwart, rood en RVS.

Zwevende nachtkastjes

De nachtkastjes hangen zwevend aan de zijpanelen. Zwevende nachtkastjes zijn ideaal voor als u makkelijk wilt kunnen stofzuigen of dweilen, omdat u de nachtkastjes niet aan de kant hoeft te zetten. U kunt kiezen voor meerdere laden per kastje en voor een combinatie met een open vak boven het nachtkastje.

Makkelijk schoonmaken

Ook schoonmaken onder het hoog-laag bed, zoals stofzuigen en dweilen, is nog nooit zo makkelijk geweest. Het bed is deelbaar en verrijdbaar, waardoor u gemakkelijk overal bij kunt. De bedden worden aan elkaar gekoppeld en de wielen zijn te fixeren met een rem. De parketwielen maken geen krassen op een laminaat, parket of stenen vloer.

Makkelijk uw bed opmaken

Een deelbaar en verrijdbaar bed staat op wieltjes, zodat u de bedden eenvoudig uit elkaar kunt zetten. Zo kunt u moeiteloos de hoeslakens om het matras heen krijgen, netjes en strak over de hele lengte van de matras. Ook het schoonmaken is met een deelbaar en verrijdbaar bed een stuk makkelijker.

Ontspannen TV-kijken of lezen

Wilt u naast een goede nachtrust óók heerlijk in bed kunnen televisiekijken, lezen of ontspannen? Laat dan uw elektrsich verstelbare bed of boxspring door De Suite maken. Alle bedden en boxsprings zijn uit te voeren met een elektrisch verstelbaar hoofd-, voet- en kniegedeelte.

Lees verder...

Hoog-laag verstelbaar

Bij De Suite vindt u een grote collectie hoog-laag bedden die we geheel naar uw smaak kunnen uitvoeren. Een Manifesto met zo'n hoog-laag functie is een zorgbed met de uitstraling van een luxe boxspring. Een hoog-laag bed van De Suite is dan ook ideaal voor thuis: kwaliteit, comfort en stijl gegarandeerd.

Lees verder...

Hulp of advies?

Showroom
Zuidplaspolderweg 11
2841 DC Moordrecht
0182 - 37 5022
info@desuite.nl

Openingstijden
di t/m za 10.00-17.00
('s avonds op afspraak)

Huisbezoek
Wenst u advies bij u thuis? Belt u dan voor een afspraak naar
0182 37 50 22

Heeft u vragen?

Aanhef *

Genieten met uw ogen open èn met uw ogen dicht.

Showroom & Atelier

Zuidplaspolderweg 11
2841DC Moordrecht
0182 - 37 50 22
info@desuite.nl

Openingstijden

Di t/m za 10.00 - 17.00
's Avonds op afspraak
Bekijk opening en sluiting feestdagen

De Suite

Afspraak maken

In de showroom of bij u thuis

Afspraak maken