Showroom 0182 - 37 50 22 info@desuite.nl

Hans en Geertje Vermaas over hun hoog-laag bed

Comfort bed met hoog-laag functie voor de toekomst

“We hebben het hoog-laag bed nu nog niet nodig, maar alvast voor in de toekomst aangeschaft.” Hans en Geertje Vermaas zijn onlangs verhuisd en dat vormde een goede aanleiding nieuwe slaapkamermeubels aan te schaffen. Bij De Suite in Moordrecht slaagden ze voor een comfortabel hoog-laag bed. Geertje: “Mijn man heeft Parkinson. En ook al kan hij nu nog gewoon uit bed stappen, in de toekomst zijn de mogelijkheden van het hoog-laag bed misschien wel handig.”

De problemen door Parkinson een klein beetje voor zijn

Familiebedrijf De Suite

De oprichters van familiebedrijf De Suite, de neven Wim Hofman, worden om verwarring te voorkomen ‘Wim Bed’ en ‘Wim Timmer’ genoemd. Met beide heeft de familie kennis gemaakt. Geertje: “In de showroom in Moordrecht hebben we uitgebreid met ‘Wim Bed’ gesproken. Dat waren prettige gesprekken. Hij heeft ons geadviseerd over het hoog-laag bed, de matrassen, de kussens en de hoekkast. En het was zijn neef ‘Wim Timmer’ die bij ons in Barendrecht kwam inmeten.”

Ideale service

Hans en Geertje zijn te spreken over de service van De Suite: “Ze zijn allemaal even vriendelijk en iedereen neemt de tijd voor je. De hoog-laag bedden van De Suite zijn deelbaar en verrijdbaar. Dat is wel zo makkelijk bij het opmaken en eventuele verpleging. Hans heeft een hoog-laag bed en ook een harder matras. Mocht een matras achteraf toch te hard blijken, dan kun je het omruilen. Een ideale service.”

Meer mensen met Parkinson zijn bij De Suite geslaagd.

Hoog-laag bed uitgeprobeerd

“Een tijdje na de aflevering werden we nog gebeld of het ons allemaal beviel. En dat doet het, we slapen heel goed. We hebben nog geen gebruik hoeven te maken van de functies van het hoog-laag bed. We hebben het wel uitgeprobeerd natuurlijk, net zoals de sta-op functie. Met medicijnen, veel wandelen en bewegen blijft de Parkinson beheersbaar. Mijn man heeft het hoog-laag bed gelukkig nu nog niet nodig.”

Tevreden met resultaat

Meneer en mevrouw Vermaas zijn zeer tevreden met het hoog-laag bed. Naast het nieuwe hoog-laag bed bed heeft De Suite ook een prachtige hoekkast mogen maken. 

Lees verder...

Hulp of advies?

Showroom
Zuidplaspolderweg 11
2841 DC Moordrecht
0182 - 37 5022
info@desuite.nl

Openingstijden
di t/m za 10.00-17.00
('s avonds op afspraak)

Huisbezoek
Wenst u advies bij u thuis? Belt u dan voor een afspraak naar
0182 37 50 22

Heeft u vragen?

Aanhef *

Genieten met uw ogen open èn met uw ogen dicht.

Showroom & Atelier

Zuidplaspolderweg 11
2841DC Moordrecht
0182 - 37 50 22
info@desuite.nl

Openingstijden

Di t/m za 10.00 - 17.00
's Avonds op afspraak
Bekijk opening en sluiting feestdagen

De Suite

Afspraak maken

In de showroom of bij u thuis

Afspraak maken