Over ons Bezoek showroom 0182 - 37 50 22 info@desuite.nl

Uitgebreid programma

Hoog-laag bedden voor thuis

Luxe hoog-laag bedden voor thuis

Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen, maken en leveren van hoog-laag bedden voor thuis. Een hoog laag bed is voorzien van handige functies voor het dagelijks gebruik.

Met een uitgebreid programma kunnen we altijd rekening houden met individuele wensen. Dat kan zijn als er sprake is van Parkinson waarbij we extra aandacht geven aan het draaien en opstaan. We maken ook hoog-laag twijfelaar bedden.

Showroom of bezoek aan huis

Past een bezoek aan huis u beter of wilt een deel van het bestaande bed behouden? Bij u thuis kunnen we bespreken wat mogelijk is. U kunt een afspraak maken via 0182-375022 of info@desuite.nl.

Afspraak maken

Aandacht voor uw nachtrust

Wij maken persoonlijke oplossingen zoals bij spier-, rug- en nekklachten of als er sprake is van motorische klachten zoals Parkinson. Wij vinden voor iedereen een weg om het juiste bed te maken.

Een droog slaapklimaat is van belang voor een gezonde nachtrust. Alle materialen die wij toepassen ventileren maximaal en door innovatieve technieken verloopt het verdampingsproces sneller.

Hoog-laag bed op maat

Wanneer in en uit bed gaan of omdraaien lastig gaat, vertalen wij uw gebruiken en handigheden naar het specifieke ontwerp van úw hoog-laag bed. Ook in situaties waarbij er sprake is van intensieve zorg.

Beter slapen met geluid

Een hoog-laag bed kan voorzien worden van FPS-ontspanningstechnologie. Laag frequent geluid zorgt voor stimulering van de bloedsomloop, een lagere basisspanning van het lichaam en betere stofwisseling.

Lees verder...

Variatie in stijl en vormgeving

Het hoog-laag systeem kan ik elk bed of boxspring worden ingebouwd. Bekijk hier de keuze in bedden en boxsprings.

Laat u inspireren

Pofiteer van onze ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen, maken en leveren van hoog-laag bedden voor thuis. Ook in situaties waarbij er sprake is van intensieve zorg, vinden wij altijd een weg om het perfecte bed te maken zoals met dit onrusthek.

Zo bieden wij de juiste voorzieningen wanneer u de transfer vanuit de rolstoel of tillift maakt en zijn er vele mogelijkheden om het comfort aangenamer te maken wanneer u langer op bed moet blijft liggen.

 

Voor een persoonlijk en eerlijk advies gaat u naar Moordrecht. Kwaliteit geeft rust.

Showroom & Atelier

Zuidplaspolderweg 11
2841DC Moordrecht
0182 - 37 50 22
info@desuite.nl

Openingstijden

Di t/m za 10.00 - 17.00
Bij voorkeur op afspraak
Ook ‘s avonds

De Suite

Afspraak maken

In de showroom of bij u thuis

Afspraak maken