Over ons Bezoek showroom 0182 - 37 50 22 info@desuite.nl

Innovatieve matrassen voor een diepere ontspanning

Jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat niet elke matras voor iedereen geschikt is.

Wat de een als stevig ervaart, vindt de ander juist weer zacht. We hebben al heel veel mensen ontmoet, met een scala aan wensen en klachten. Wat de vraag ook is, we vinden met ons team altijd een weg om het juiste matras te maken. Daarbij lopen wij voorop in het doorvoeren van zinvolle innovaties op ons vakgebied die we combineren met bewezen materialen en technieken.

Het fysio akoestische matras is ontstaan uit ervaring met klanten die moeite hebben met bewegen of spanning in hun lijf ervaren. Met veel succes zetten wij geluidsgolven in om de bloedsomloop te stimuleren en te zorgen voor diepe ontspanning. 

Het juiste matras geeft ondersteuning zonder uw lichaam te belasten.

Wat is voor u het beste matras? Zowel ergonomisch als qua temperatuur dient de matras perfect op uw wensen aan te sluiten. Het juiste matras kan bijdragen aan het verminderen van (pijn)klachten. Maakt u eens een afspraak als u rug-, schouder- en nekklachten heeft. En ook bij aandoeningen als artrose, reuma, Parkinson, fibromyalgie, MS, Obesitas en overmatig transpireren kunnen wij u goed van dienst zijn. Bent u klachten vrij? Ook dan is het interessant om eens te praten met mensen die van slapen hun vak hebben gemaakt.

Fysio-akoestische matrassen (met geluidsgolven).

We maken matrassen met een laagfrequent geluidssysteem (Frequency Physio Support, afgekort FPS). De geluidsimpulsen die het systeem geeft zijn niet te horen; de resonantie zorgt voor een diepere staat van ontspanning. Op deze manier wordt de bloedsomloop gestimuleerd en de basisspanning van het lichaam verlaagd. Deze akoesitsche techniek is een nuttige toepassing voor mensen die stress ervaren, een ongeluk hebben gehad of vanwege een ziekte als Parkinson gedurende de dag spanning opbouwen. Wilt u meer weten over deze innovatieve matrassen? De mogelijkheden en de voordelen lichten wij graag toe bij ons in de showroom in Moordrecht.

Innovatieve technieken voor een betere ventilatie

We maken bedden met een droog slaapklimaat. Dat is ideaal voor een land met een vochtig klimaat, zoals Nederland. Met onze matrassen kunnen we daar uitstekend rekening mee houden. Alle toegepaste materialen ventileren maximaal, waarbij we ook delen driedimensionaal breien. Deze veerkrachtige luchtlaag zorgt voor een ventilerende en vochtregulerende werking. Door toevoeging van probiotica ontneem je bovendien de voedselbodem van de huismijt.

Hulp of advies?

Contactgevens
t. 0182 37 50 22
(ma - za van 09.00-18.00 uur)
mail: info@desuite.nl

Huisbezoek
Wenst u advies bij u thuis? Belt u dan voor een afspraak naar
0182 37 50 22

 

Heeft u vragen?

Aanhef *

Voor een persoonlijk en eerlijk advies gaat u naar Moordrecht. Kwaliteit geeft rust.

Showroom & Atelier

Zuidplaspolderweg 11
2841DC Moordrecht
0182 - 37 50 22
info@desuite.nl

Openingstijden

Di t/m za 10.00 - 17.00
Bij voorkeur op afspraak
Ook ‘s avonds

De Suite

Afspraak maken

In de showroom of bij u thuis

Afspraak maken