Over ons Bezoek showroom 0182 - 37 50 22 info@desuite.nl

Kastinterieur

De keuze voor uw kast interieur is bij De Suite vrijwel onbeperkt. Dit omdat wij elke kast in eigen beheer ontwerpen en produceren in onze eigen meubelmakerij. Bij het ontwerp van het kast interieur houden we rekening met zogenaamde 'ideale maten'. Zo heeft een hanggedeelte voor jasjes en overhemden een ideale maat van 110 cm. Hogere hanggedeeltes maken we tussen de 130 en 180 cm, afhankelijk van wat u wilt ophangen. De ruimte tussen twee planken is rond de 30 cm hoog.

Voor het interieur van uw kast bieden we een vrijwel onbeperkte keuze. Niet alleen in maatwerk kasten, maar ook in stijlvolle accessoires zoals de indeling en afwerking van de laden, verlichting, een garderobelift, een passpiegel en andere items voor het kastinterieur.

Kast ontwerpen

Bij elk van onze kast ontwerpen houden we rekening met de gewenste stijl, vorm, functie en indeling. Heeft u veel schoenen? Dan houden we daar rekening mee. Juist veel kleding? Lades, vakken, hang- en leg... De indeling van uw kast interieur wordt aangepast aan uw specifieke behoefte aan opbergruimte.

Laden

Lage of hoge laden kunnen, net zoals onze kasten, volledig op maat worden gemaakt. Het front uitgevoerd in de stijl van uw kast, het interieur al dan niet voorzien van handige ‘cubes’. Laden zijn ideaal voor het opbergen van ondergoed, sokken of grotere spullen zoals dekens, bedtextiel, noem maar maar op. Onze laden kunnen worden uitgevoerd met push2open, softclosing of elegante handgrepen.

Indeling laden

Organiseer in stijl dankzij de hoogwaardig afgewerkte 'cubics', waarmee u de laden perfect kunt indelen. Er zijn cubics speciaal voor horloges, brillen en kettingen. Drie, vier of vijf cubics achter elkaar? Voor elke lade geeft het raster de mogelijke combinaties. Alles is perfect op elkaar afgestemd. De Cubics zijn verkrijgbaar in kunststof, leer en en hout. Deze praktische aanvulling op uw kast interieur vindt u in alle varianten bij De Suite.

Kast accessoires

Schoenenrekken, verlichting, een rek voor sjaaltjes of stropdassen, ‘cubics’, vakken in de hoogte, breedte en diepte die u wenst voor kleding, een garderobelift of passpiegel... De Suite weet kastruimte optimaal te benutten. Kies uit diverse stijlvolle accessoires voor een slimme en effici├źnte indeling van uw kast interieur.

Verlichting

De Suite biedt een groot assortiment verlichting in diverse stijlen en voor diverse toepassingen. Stijlvolle inbouwspots die uw kastenwand sfeervol verlichten. Of verlichting in de kast die aangaat bij het openen van de deur. Lampen met bewegingssensor... Verlichting toepassen in uw maatwerk kasten werpt een sfeervol en praktisch licht op uw kast interieur.

Hulp of advies?

Contactgevens
t. 0182 37 50 22
(ma - za van 09.00-18.00 uur)
mail: info@desuite.nl

Huisbezoek
Wenst u advies bij u thuis? Belt u dan voor een afspraak naar
0182 37 50 22

 

Heeft u vragen?

Aanhef *

Voor een persoonlijk en eerlijk advies gaat u naar Moordrecht. Kwaliteit geeft rust.

Showroom & Atelier

Zuidplaspolderweg 11
2841DC Moordrecht
0182 - 37 50 22
info@desuite.nl

Openingstijden

Di t/m za 10.00 - 17.00
Bij voorkeur op afspraak
Ook ‘s avonds

De Suite

Afspraak maken

In de showroom of bij u thuis

Afspraak maken