Stijlvolle kledingkasten en wandmeubels van ontwerp tot realisatie

Kasten op maat van De Suite

Van ontwerp tot realisatie: de kasten op maat van De Suite worden compleet in úw stijl uitgevoerd. De combinatie van een gedegen advies, de beste materialen, een gedetailleerde afwerking en vakkundige montage staan garant voor jarenlang plezier van uw kasten op maat. Of u nu op zoek bent naar schuifdeurkasten, inloopkasten, hoekkasten, wandkasten, ladekasten of bijvoorbeeld kasten onder een schuin dak: voor stijlvolle kasten op maat gaat u naar De Suite in Moordrecht. Als u maten of plattegronden meeneemt, kunnen wij u ter plekke gericht adviseren over onze kasten op maat.

Draaideurkasten

Onze draaideurkasten zijn in elke maat, kleur en stijl leverbaar. Omdat onze eigen meubelmakerij kasten exact op maat levert, kunnen draaideurkasten zelfs onder een schuin dak worden geplaatst. Zowel de indeling als uitstraling van de draaideur-kasten kunt u naar wens samenstellen.

Lees verder...

Schuifdeurkasten

Ruimtebesparend, praktisch en stijlvol: dat zijn de schuifdeurkasten van De Suite. Van vloer tot plafond uitgevoerd in de stijl van uw keuze. Vele soorten gelakt glas, spiegels, uni- en houtdecoren; alles van de hoogste kwaliteit. De indeling én uitstraling van onze schuifdeurkasten is op maat samen te stellen.

Lees verder...

Inloopkasten

Een schitterende inloopkast op maat: dat kunt u wel aan De Suite overlaten. We bieden niet alleen een enorme keuze als het om materialen, kleuren en afwerking gaat, ook onze ervaring met inloopkasten op maat is groot. Laat u inspireren en bezoek onze showroom voor advies over de stijl, opbouw, indeling en accessoires.

Lees verder...

Hoekkasten

Bij hoekkasten is maatwerk essentieel. Dat geldt niet alleen voor kasten onder een schuin dak of in een lastige hoek, ook de opzet en indeling vraagt om een passend advies. De Suite is zeer ervaren in het ontwerp, de productie en montage van kasten op maat. 

Lees verder...

Kasten onder schuin dak

Kasten onder een schuin dak moeten niet alleen naadloos passen, maar de ruimte ook optimaal benutten. Onze ervaren meubelmakers spelen met maatwerk kasten feilloos in op alle mogelijke schuine daken. Zoals kasten bij dakkapellen, op zolderkamers of tegen een knieschot; De Suite creëert stijlvolle, functionele kasten voor onder elk schuin dak.

Lees verder...

Wandkasten op maat

Onze wandkasten op maat zijn verkrijgbaar in legio modellen, materialen, stijlen en kleuren. Handgemaakte, unieke kasten voor tegen de wand, uitgevoerd volgens uw wensen. Lades, deuren, verlichting... alles is mogelijk bij De Suite. We denken mee en komen met creatieve oplossingen voor de opstelling van uw wandmeubel.

Lees verder...

Kasten met TV (lift)

Kasten met TV (lift) voor de woonkamer of slaapkamer kunt u in alle mogelijke variaties en uitvoeringen bij De Suite laten maken. Daarbij combineren we design met functionaliteit; de kasten met TV (lift) kunnen worden voorzien van lades, deuren en talloze andere accessoires zoals verlichting.

Lees verder...

Ladekasten

Overzichtelijke ladekasten met een indeling afgestemd op uw wensen en uitgevoerd in de stijl van uw keuze. De Suite maakt ladekasten exact op maat. In het formaat en het materiaal dat u wenst. Niet alleen het design, maar ook de geleiding - met softclosing of push2open lades – van onze ladekasten is van hoge kwaliteit.

Lees verder...

Voor een persoonlijk en eerlijk advies gaat u naar Moordrecht. Kwaliteit geeft rust.

Showroom & Atelier

Zuidplaspolderweg 11
2841DC Moordrecht
0182 - 37 50 22
info@desuite.nl

Openingstijden

Di t/m za 10.00 - 17.00
Bij voorkeur op afspraak
Ook ‘s avonds

De Suite

Afspraak maken

In de showroom of bij u thuis

Afspraak maken