Showroom 0182 - 37 50 22 info@desuite.nl

Kastinterieur op maat

Met een kastinterieur op maat en de juiste accessoires kun je beschikbare ruimte beter benutten. En - minstens zo belangrijk - met een goed plan wordt de kast ook prettiger in gebruik. 

Heeft u veel schoenen? Dan houden we daar rekening mee. Of juist veel kleding? Lades, vakken, hang- en legvakken... de indeling van uw kastinterieur wordt aangepast aan uw specifieke behoefte aan opbergruimte.


Verlichting toepassen in uw maatwerk kasten werpt een sfeervol en praktisch licht op uw kast interieur.

Kast accessoires

Schoenenrekken, verlichting, een rek voor sjaaltjes of stropdassen een garderobelift of passpiegel... De Suite weet kastruimte optimaal te benutten. Kies uit diverse stijlvolle accessoires voor een slimme en efficiënte indeling van uw kast interieur.


Een lade is in elke afmeting verkrijgbaar en zelfs als verborgen sierraadlade.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u een bezoek aan huis?
Neem dan contact met ons op via 0182-375022
of maak een afspraak per mail.

Indeling kastinterieur

De keuze voor uw kast interieur is bij De Suite onbeperkt. Dit omdat wij elke kast in eigen beheer ontwerpen en produceren in onze eigen meubelmakerij. Bij het ontwerp van het kast interieur houden we rekening met zogenaamde 'ideale maten'. Zo heeft een hanggedeelte voor jasjes en overhemden een ideale maat van 110 cm. Hogere hanggedeeltes maken we tussen de 130 en 180 cm, afhankelijk van wat u wilt ophangen. De ruimte tussen twee planken is tussen 25 en 30 cm hoog.

Schoenen

Speciaal voor schoenen hebben wij allerlei oplossingen. Ook wanneer u heel veel schoenen kwijt wilt of juist alleen uw nette schoenen. Denkt u bijvoorbeeld aan uitrekbare schoenenrekken, uittrekbare planken, speciale schoenhouders en laarsenknijpers.

Genieten met uw ogen open èn met uw ogen dicht.

Showroom & Atelier

Zuidplaspolderweg 11
2841DC Moordrecht
0182 - 37 50 22
info@desuite.nl

Openingstijden

Di t/m za 10.00 - 17.00
's Avonds op afspraak
Bekijk opening en sluiting feestdagen

De Suite

Afspraak maken

In de showroom of bij u thuis

Afspraak maken