Over ons Bezoek showroom 0182 - 37 50 22 info@desuite.nl

Maak kennis met De Suite

Een echt familiebedrijf

In 1999 bundelden neven Wim Hofman en Wim Hofman - beide met dezelfde naam - hun ervaring met een eigenzinnige slaapkamerspeciaalzaak. De ene Wim vanuit zijn vakgebied als meubelmaker en de andere als dé specialist op het gebied van slaapcomfort. Onder het motto "kwaliteit geeft rust" garanderen we echte kwaliteit door vanaf dag één de bedden en kasten in eigen beheer te maken.

Van droom naar werkelijkheid

We maken waar wat we beloven

Kwaliteit en vakmanschap gaan hand in hand. Door zelf te produceren hebben we de kwaliteit beter in de hand en kunnen we perfect inspelen op de persoonlijke wensen van onze klanten. Daarmee kiezen we steeds voor de beste producten en staan we voorop in de nieuwste ontwikkelingen. Zonder opslag van winkeliers houden we ook de prijsstelling interessant. Zo maakt De Suite uw droom werkelijkheid.

De Suite staat voor:

  • slaapcomfort van de hoogte kwaliteit
  • de mooiste bedden en boxsprings
  • complete slaapkamerinrichting van A tot Z
  • vakmanschap en persoonlijke aandacht
  • eerlijke en heldere prijzen

Maak een afspraak

Trots op onze medewerkers

Inmiddels werken ook zonen Bart, Rutger en Casper Hofman in het bedrijf en in totaal werkt De Suite met 15 medewerkers (meubelmakers, stoffeerders, timmermannen, tekenaars, werkvoorbereiders, ontwerpers en slaapadviseurs). Iedereen wordt door Wim en Wim persoonlijk opgeleid om u optimaal van dienst te zijn. Zij zijn trots op hun team, dat met vakmanschap en toewijding de beloftes van De Suite waarmaakt.

Van Global naar De Suite

In 1999 heette wij Global, Slapen in eigen stijl. In 2016 hebben we onze bedrijfsnaam veranderd naar De Suite. Een naam die wij beter bij ons vinden passen. Alleen de naam is gewijzigd. U kunt dus blijven vertrouwen op dezelfde mensen, locatie en klantbelofte: het maken van de mooiste complete slaapkamers en de beste bedden en matrassen. Volledig in eigen stijl.

Bekijk ons werk

Showroom en atelier

Een bezoek aan onze showroom, atelier én werkplaats is zeker de moeite waard. Hier wordt u namelijk geholpen door de makers en ontwerpers zelf. Wij luisteren aandachtig en hebben alle geduld en kennis om uw wensen tot in detail vorm te geven. Het is prettig als u van tevoren een afspraak maakt.

Afspraak maken

Hulp of advies?

Contactgevens
t. 0182 37 50 22
(ma - za van 09.00-18.00 uur)
mail: info@desuite.nl

Huisbezoek
Wenst u advies bij u thuis? Belt u dan voor een afspraak naar
0182 37 50 22

 

Heeft u vragen?

Aanhef *

Voor een persoonlijk en eerlijk advies gaat u naar Moordrecht. Kwaliteit geeft rust.

Showroom & Atelier

Zuidplaspolderweg 11
2841DC Moordrecht
0182 - 37 50 22
info@desuite.nl

Openingstijden

Di t/m za 10.00 - 17.00
Bij voorkeur op afspraak
Ook ‘s avonds

De Suite

Afspraak maken

In de showroom of bij u thuis

Afspraak maken