Over ons Bezoek showroom 0182 - 37 50 22 info@desuite.nl

Klassieke slaapkamers

Klassieke slaapkamers kenmerken zich door hun sfeervolle, klassiek romantische uitstraling. En daarin is de variatie groot; in sommige slaapvertrekken zijn eerlijke materialen als donker eiken smaakvol gebruikt. Andere klassieke slaapkamers hebben een haast brocante uitstraling door een witte basiskleur te combineren met een overvloedige bloemenprint. Wat uw wensen ook zijn; De Suite kan klassieke slaapkamers geheel naar wens ontwerpen én uitvoeren. Wij maken matrassen, bedden, kasten en complete slaapkamers op maat. In de kleur, vorm, afmeting en met het materiaal dat u voor uw klassieke slaapkamer wenst.

Klassieke slaapkamer inspiratie

Klassieke slaapkamer kleuren

Het kleurgebruik in klassieke slaapkamers verschilt dag en nacht. De basiskleuren variëren van ingetogen wit, neutraal lichtgrijs, stijlvol paars tot zelfs klassieke slaapkamers waarin het donkerblauw overheerst. Het is echter de combinatie van bedden, kasten, beddengoed en gordijnen die de slaapkamer de klassieke uitstraling geeft. Ontdek de vele mogelijkheden en maak een afspraak via ons reactieformulier of bel met 0182-375022. Op basis van uw eisen en wensen adviseren wij u vrijblijvend over de inrichting, aankleding en kleuren van uw klassieke slaapkamer.

Klassieke slaapkamer inrichting

Kiest u voor een klassieke slaapkamer in Chesterfield stijl? Of spreekt een handgemaakte hoog-laag boxspring met stijlvol gecapitonneerd hoofdpaneel u meer aan? Als het gaat om de klassieke slaapkamer inrichting, kunnen wij u niet alleen gericht adviseren, maar ook van A tot Z van dienst zijn. We leveren bedden, matrassen, dekbedden, kasten, verlichting, beddengoed, gordijnen en accessoires. Betaalbare kwaliteit van het hoogste niveau, in de kleur, vorm, afmeting en het materiaal dat u voor uw klassieke slaapkamer wenst.

Klassieke slaapkamer inspiratie

Hulp of advies?

Contactgevens
t. 0182 37 50 22
(ma - za van 09.00-18.00 uur)
mail: info@desuite.nl

Huisbezoek
Wenst u advies bij u thuis? Belt u dan voor een afspraak naar
0182 37 50 22

 

Heeft u vragen?

Aanhef *

Klassieke slaapkamer inspiratie

Inspiratie klassieke slaapkamers uitgevoerd in sfeervolle, warme stofferingen en houtsoorten.

Slaapkamer inspiratie

Op zoek naar voorbeelden van slaapkamers ter inspiratie? Doe ideeĆ«n en inspiratie op met vele slaapkamers in iedere denkbare stijl, kleur en afwerking.

Voor een persoonlijk en eerlijk advies gaat u naar Moordrecht. Kwaliteit geeft rust.

Showroom & Atelier

Zuidplaspolderweg 11
2841DC Moordrecht
0182 - 37 50 22
info@desuite.nl

Openingstijden

Di t/m za 10.00 - 17.00
Bij voorkeur op afspraak
Ook ‘s avonds

De Suite

Afspraak maken

In de showroom of bij u thuis

Afspraak maken