Kleine slaapkamer inrichten

Een kleine slaapkamer inrichten lastig? Niet als het aan De Suite ligt. Met talloze slimme en stijlvolle oplossingen weten we elke wat kleinere ruimte om te toveren tot een knusse slaapkamer. Met veel ervaring in slaapkamerinrichtingen van A tot Z en maatwerk in bedden en kasten kunnen we ook kleine slaapkamers optimaal inrichten. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

Comfortabel slapen

Ons oude bed was niet goed. Het matras was slecht, had een kuil in het midden en het bed was niet breed genoeg. Nu slapen we in een heerlijk, comfortabel bed, in een prachtige kleurstelling. En genieten we eindelijk van een goede nachtrust!

Lees verder...

Slaapkamer volledig voor het bed

Petra en Remko de Jonge wisten precies wat ze wilden: een inloopkast bij de slaapkamer. Gezien hun kleine slaapkamer wilden ze deze ruimte volledig voor het slapen gebruiken om op die manier het bed volledig tot zijn recht te laten komen en de loopruimtes ruim genoeg te houden.

Lees verder...

Bed met kastombouw

Deze slaapkamer laat zien dat met goed denkwerk nog heel wat kastruimte in een kleine kamer zit. De ruimte wordt optimaal benut met een kastombouw om het bed met kasten naat en boven het bed. Een kastombouw noemen we ook wel een ameublement.

Lees verder...

Maatwerk voor kleine slaapkamer

De ruimte is bepalend als u een kleine slaapkamer wilt inrichten. In onze advisering nemen we vanzelfsprekend ook uw eisen en wensen mee. Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan kastruimte? In een kleine slaapkamer is de kledingkast een echte blikvanger. Door het formaat kan de kamer echter ineens propvol lijken waardoor het geheel een onrustige uitstraling krijgt. Kleine slaapkamer inrichten? Houd het aantal meubels beperkt. Of informeer naar onze slimme oplossingen voor opbergruimte met kasten op maat.

Als tweepersoons slaapkamer inrichten

De slaapkamer te klein voor een tweepersoonsbed? Omdat we niet alleen onze kasten, maar ook ook bedden en matrassen in eigen beheer produceren, kunnen we afwijkende maten leveren. Met een volledig op maat gemaakt bed kunt u de ruimte ook als volwaardige tweepersoons kleine slaapkamer inrichten. Naast bedden, kasten en matrassen, leveren we ook luxe beddengoed, sfeervolle slaapkamer verlichting en talloze slaapkamer accessoires. Kortom, bij De Suite kunt u uw kleine slaapkamer van A tot Z inrichten.

Hulp of advies?

Contactgevens
t. 0182 37 50 22
(ma - za van 09.00-18.00 uur)
mail: info@desuite.nl

Huisbezoek
Wenst u advies bij u thuis? Belt u dan voor een afspraak naar
0182 37 50 22

 

Heeft u vragen?

Aanhef *

Slaapkamer inspiratie

Op zoek naar voorbeelden van slaapkamers ter inspiratie? Doe idee├źn en inspiratie op met vele slaapkamers in iedere denkbare stijl, kleur en afwerking.

Maak kennis met De Suite

Wie zijn de mensen achter De Suite? Meer informatie over ons bedrijf, onze klanten en de werkwijze.

Voor een persoonlijk en eerlijk advies gaat u naar Moordrecht. Kwaliteit geeft rust.

Showroom & Atelier

Zuidplaspolderweg 11
2841DC Moordrecht
0182 - 37 50 22
info@desuite.nl

Openingstijden

Di t/m za 10.00 - 17.00
Bij voorkeur op afspraak
Ook ‘s avonds

De Suite

Afspraak maken

In de showroom of bij u thuis

Afspraak maken