Showroom 0182 - 37 50 22 info@desuite.nl

Luxe bedden (deel 1)

Als het om luxe bedden gaat, biedt De Suite de grootste keuze. In bedden, matrassen, kasten,beddengoed, kussens én accessoires. Alles waarmee een luxe bed wordt samengesteld kunnen we geheel naar uw wens leveren. Dat maatwerk maakt dat onze luxueuze bedden uniek in hun soort zijn. Onze luxe bedden zijn leverbaar in de kleur, de afmeting én het materiaal van uw stijl. De keuze is dus eindeloos. Vandaar dat De Suite
u helpt bij het maken van de juiste keuze. Maak een afspraak voor een vrijblijvend bezoek aan onze showroom via het reactieformulier of bel 0182-375022. We informeren u graag over ons maatwerk in luxe bedden.

Luxe bedden

We voeren boxsprings, hoog-laag bedden en bijvoorbeeld Amerikaanse king-size bedden uit in de stijl, het formaat en het materiaal naar wens. Een tv-lift aan het voeteneinde of ingebouwde slimme verlichting? Het is bij onze luxe bedden allemaal mogelijk. In al onze luxe bedden is de hoogste kwaliteit gecombineerd met optimaal comfort. En dat voor een uiterst betaalbare prijs. Omdat wij zowel matrassen, bedden als kasten in onze eigen meubelmakerij vervaardigen, en alleen met de beste materialen werken, is de hoogste kwaliteit gegarandeerd. En doordat wij onze luxe bedden rechtstreeks leveren, bieden we die hoge kwaliteit tegen een nette prijs.

Middelpunt van luxe slaapkamer

Ook al vormen luxe bedden het middelpunt, de uitstraling van een echt luxueuze slaapkamer zit in details als verlichting, gordijnen, vloerbedekking, kasten en bijpassende accessoires. Ook in deze sfeerbepalende elementen voeren wij een exclusief assortiment van topkwaliteit. Wilt u de slaapkamer omtoveren tot luxe paradijs? Maak dan een afspraak in onze showroom zodat we uw luxe slaapkamer in 3D kunnen visualiseren. Tevreden met het ontwerp? Bij de realisatie van zowel luxe bedden als slaapkamers kunnen we u van A tot Z van dienst zijn.

Genieten met uw ogen open èn met uw ogen dicht.

Showroom & Atelier

Zuidplaspolderweg 11
2841DC Moordrecht
0182 - 37 50 22
info@desuite.nl

Openingstijden

Di t/m za 10.00 - 17.00
's Avonds op afspraak
Bekijk opening en sluiting feestdagen

De Suite

Afspraak maken

In de showroom of bij u thuis

Afspraak maken