Over ons Bezoek showroom 0182 - 37 50 22 info@desuite.nl

Alles onder één dak: ontwerpers, stylisten en bedden- & meubelmakers

Luxe slaapkamer op maat, van ontwerp tot realisatie

Bij het vervaardigen van een complete luxe slaapkamer komt veel kijken. De Suite bedenkt, ontwerpt, produceert, monteert en richt in. Wij weten slaapcomfort, stijl, design en gemak te combineren tot de meest luxe slaapkamer in uw eigen stijl. Modern, klassiek of juist landelijk. Alles is mogelijk bij de realisatie van uw luxe slaapkamer. De Suite is een echt familiebedrijf, vakkundig en betrouwbaar. Wij garanderen de hoogste kwaliteit en maken waar wat we beloven. Maar voordat u een luxe slaapkamer laat maken heeft u éérst een heel goed advies nodig. Ook van De Suite natuurlijk. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan...

Brochure aanvragen

Voordelen van een luxe slaapkamer

Luxe slaapkamers zijn niet alleen van alle gemakken voorzien, maar ook samengesteld uit de mooiste materialen, stoffen en afwerking.

De Suite slaapkamer stappenplan

Bij De Suite kunt u een nieuwe luxe slaapkamer kopen, geheel in eigen stijl. Bekijk ons stappenplan dat we doorlopen om te komen tot de slaapkamer van uw dromen.

Slaapkamer op maat

De Suite maakt voor u de slaapkamer van uw dromen waar u jarenlang slaapgenot, gemak en plezier van zult hebben. 100% maatwerk, altijd bijzonder en uniek.

 

Slaapkamer inrichten

De Suite biedt inspiratie, ideeën en advies. Maar ook stijlvolle bedden, kasten en beddengoed. Kortom, slaapkamer inrichting van A tot Z.

Moderne slaapkamers

Een moderne slaapkamer kenmerkt zich op functionaliteit en strakke lijnen en vormen. De Suite kan dergelijke slaapkamers niet alleen ontwerpen, maar ook van A tot Z vormgeven.

Klassieke slaapkamers

Klassieke slaapkamers die zich kenmerken door hun sfeervolle, klassiek romantische uitstraling.

Landelijke slaapkamers

Natuurlijke kleuren vormen de basis van landelijke slaapkamers. Het bed zelf is vaak uitgevoerd in lichte, neutrale tinten.

Zolder slaapkamer

Overweegt u de zolder als slaapkamer te gebruiken? De Suite weet elke zolder om te toveren tot aangemane ruimte.

Voor een persoonlijk en eerlijk advies gaat u naar Moordrecht. Kwaliteit geeft rust.

Showroom & Atelier

Zuidplaspolderweg 11
2841DC Moordrecht
0182 - 37 50 22
info@desuite.nl

Openingstijden

Di t/m za 10.00 - 17.00
Bij voorkeur op afspraak
Ook ‘s avonds

De Suite

Afspraak maken

In de showroom of bij u thuis

Afspraak maken