Over ons Bezoek showroom 0182 - 37 50 22 info@desuite.nl

Hoe werkt het eigenlijk?

Luxe slaapkamer kopen bij De Suite

De Suite vervaardigt al sinds 1999 complete luxe slaapkamers met een focus op kwaliteit, design, slaapcomfort en gemak. Altijd 100% maatwerk zodat we ook echt in staat zijn om de slaapkamer van uw dromen te realiseren. Tot in de allerkleinste details laten we alles samenkomen: bed, matras, slaapkamermeubels, verlichting, accessoires en raam- en vloerdecoratie. Aan de hand van onderstaand 'stappenplan' informeren we u graag hoe we tot de perfecte realisatie van uw nieuwe luxe slaapkamer zullen komen.

Stap 1 - Adviesgesprek

Bij de kennismaking brengen uw wensen en situatie in kaart. Hoe ziet de beschikbare ruimte eruit? Gaat u verbouwen of verhuizen? Wordt er nieuw gebouwd? Wij houden overzicht in alle zaken die van belang zijn voor het realiseren van een complete slaapkamer.

Stap 2 - Vormgeven & tekenen

Wanneer we uw wensen goed in beeld hebben maken we een tekening van de slaapkamer en mogelijk aangrenzende ruimtes. Hiervoor komen we eerst inmeten bij u thuis. Wanneer de woning nog niet klaar is gebruiken we de bouwtekeningen.

Stap 3 - Materialen en kleuren

De tekeningen geven een goed beeld van het mogelijke resultaat, maar zijn slechts een middel om het doel te bereiken. De tekeningen zijn ervoor om de ideeën fijn te slijpen en te verbeteren. Ondertussen krijgen ook de materialen en kleuren hun plek en daarmee vallen alle puzzelstukjes op hun plaats tot de slaapkamer van uw dromen.

Stap 4 - Definitief ontwerp en productie

Op basis van de definitieve tekeningen beginnen we met het maken van uw bed, matras en slaapkamermeubels. Onze eigen productie staat garant voor een hoge kwaliteit en leent zich perfect voor maatwerk. Onze bedden- en meubelmakers beschikken over een schat aan ervaring en oog voor detail. Al tijdens de productie betaalt de nauwkeurige voorbereiding zich uit.

Stap 5 - Montage en slaapkamer inrichting

De bedden en kasten worden door onze eigen meubelmakers gemonteerd. Zo zorgen we voor een perfecte uitvoering van de oorspronkelijke ideeen. In het geval van een slaapkamer verbouwing verzorgen wij tevens de volledige planning van A tot Z.

Luxe slaapkamer op maat

Bij het vervaardigen van een complete luxe slaapkamer komt veel kijken. De Suite bedenkt, ontwerpt, produceert, monteert en richt in.

Maak kennis met De Suite

Wie zijn de mensen achter De Suite? Meer informatie over ons bedrijf, onze klanten en de werkwijze.

Wat kost een nieuwe luxe slaapkamer?

De Suite staat voor eerlijke en heldere prijzen. Wij zijn daarom ook heel transparant in de totstandkoming van de prijs voor uw nieuwe slaapkamer. Omdat alles maatwerk is hangen de kosten geheel samen met uw situatie en wensen. Onze adviseurs zullen u altijd op het juiste moment - niet te vroeg en niet te laat - een correcte prijsopgave doen. Meestal is dat het moment voordat we inmeten en de slaapkamer tekeningen gaan maken.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Hulp of advies?

Contactgevens
t. 0182 37 50 22
(ma - za van 09.00-18.00 uur)
mail: info@desuite.nl

Huisbezoek
Wenst u advies bij u thuis? Belt u dan voor een afspraak naar
0182 37 50 22

 

Heeft u vragen?

Aanhef *

Voor een persoonlijk en eerlijk advies gaat u naar Moordrecht. Kwaliteit geeft rust.

Showroom & Atelier

Zuidplaspolderweg 11
2841DC Moordrecht
0182 - 37 50 22
info@desuite.nl

Openingstijden

Di t/m za 10.00 - 17.00
Bij voorkeur op afspraak
Ook ‘s avonds

De Suite

Afspraak maken

In de showroom of bij u thuis

Afspraak maken