Over ons Bezoek showroom 0182 - 37 50 22 info@desuite.nl

Mantello Superieur donzen dekbed

Specificaties

  • 100% grootvlokkig ganzendons
  • dons met de hoogste vulkracht (> 800 CUIN)
  • uiterst zachte batist geweven tijk (mijtdicht)
  • optie: micromodal tijk bij nachtelijk zweten
  • soepel en zeer goed drapeerbaar
  • optie: met warme voetenzone

Link naar webshop

 

Een donzen dekbed als een warme mantel

De hoge kwaliteit dons heeft een enorme vulkracht en daarmee een optimale isolatie met het laagste gewicht.  Samen met de fijngeweven ‘batist’ tijk is het dekbed zeer soepel en comfortabel. Uw lichaamswarmte wordt onder een Mantello donzen dekbed optimaal geïsoleerd. Het dekbed is uiterst licht in gewicht en valt als een mantel om u heen. Met dit fraaie dons kan het comfort van het dekbed naar gelang uw eigen behoefte uiteenlopen van extra warm tot extra koel.

Alleen de beste dons

De Mantello donzen dekbedden van De Suite zijn gemaakt met de beste dons. Deze dons heeft de hoogste vulkracht en wordt speciaal voor De Suite gesorteerd. Dit gebeurt via ingenieuze donskasten waarin de grotere donsvlokken die meer zweefkracht hebben naar boven worden gedreven en zo worden gescheiden van kwalitatief mindere en zwaardere vlokken.

Geen koude voeten meer

Heeft u ook wel eens last van kouden voeten in bed? Het donzen dekbed Mantello kan naar wens uitgevoerd worden met een warme voetzone. Het dekbed wordt per vak gevuld waardoor persoonlijke wensen als een extra gevulde voetzone of een minder gevulde bovenzone mogelijk zijn.

Lees verder...

2-persoons dekbed met verschillende zones

Heeft u het sneller warm of koud dan uw partner? Dan kunt u natuurlijk allebei uw eigen dekbed nemen, maar met de Mantello Amor kunt u ook samen voor één groot 2-persoons dekbed kiezen. De Mantello Amor kan naar wens links en rechts verschillend worden gevuld.

Lees verder...

Wasbaarheid dekbed

In combinatie met de batist (katoen geweven) tijk, kunt u het donzen dekbed zelf wassen. Belangrijk bij het zelf wassen is dat het dekbed heel goed gedroogd wordt. Uw dekbed bij de stomerij brengen is aan te bevelen. In combinatie met een viscose tijk (gemaakt van beukenhout) is dry cleaning noodzakelijk.

Hulp of advies?

Contactgevens
t. 0182 37 50 22
(ma - za van 09.00-18.00 uur)
mail: info@desuite.nl

Huisbezoek
Wenst u advies bij u thuis? Belt u dan voor een afspraak naar
0182 37 50 22

 

Heeft u vragen?

Aanhef *

Welk dekbed is voor u geschikt?

Grootvlokkig dons en luxe wolsoorten zijn licht van gewicht zijn, ademen en ventileren beter. U slaapt lekkerder onder een dekbed gemaakt van zo'n luchtige vulling.

Luxe beddengoed

Satijn, katoen, linnen, zijde... alleen de puurste stoffen worden worden voor het assortiment Christian Fischbacher beddengoed gebruikt.

Voor een persoonlijk en eerlijk advies gaat u naar Moordrecht. Kwaliteit geeft rust.

Showroom & Atelier

Zuidplaspolderweg 11
2841DC Moordrecht
0182 - 37 50 22
info@desuite.nl

Openingstijden

Di t/m za 10.00 - 17.00
Bij voorkeur op afspraak
Ook ‘s avonds

De Suite

Afspraak maken

In de showroom of bij u thuis

Afspraak maken