Showroom 0182 - 37 50 22 info@desuite.nl

Mantello Superieur donzen dekbed

Een dekbed als een warme mantel

Uw lichaamswarmte wordt onder een Mantello donzen dekbed optimaal geïsoleerd. Met dit fraaie dons kan het comfort van het dekbed naar uw eigen behoefte uiteenlopen van extra warm tot extra koel.

De hoge kwaliteit dons heeft een grote vulkracht en een optimale isolatie met het laagste gewicht.  Samen met de fijngeweven batist tijk is het dekbed zeer soepel en valt het 'als een mantel' om u heen.


Bekijk hier de film over de Mantello donzen dekbedden.

Specificaties

  • 100% grootvlokkig ganzendons
  • dons met de hoogste vulkracht (> 800 CUIN)
  • uiterst zachte batist geweven tijk (mijtdicht)
  • optie: micromodal tijk (maxmale vochtopname)
  • soepel en zeer goed drapeerbaar
  • optie: met warme voetenzone

De tijk van het dekbed

De tijk is naar keuze van een zeer fijn geweven batist of van micromodal (95% hout, 5% zijde). Micromodal heeft de luxe glans van zijde, is zeer huidvriendelijk en sterk als katoen. De stof geeft met de zachte grip en de grote soepelheid van het materiaal het meest aangename en het gezondste slaapklimaat.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Neem dan contact met ons op via 0182-375022
of maak een afspraak per mail.

Samen onder één dekbed

Verschillen u en uw partner van warmtebehoefte? Dan kunt u prima samen voor één groot 2-persoons dekbed kiezen. De Mantetllo Amor kan naar wens links en rechts verschillend worden gevuld. Het dekbed wordt per vak gevuld waardoor persoonlijke wensen als een extra gevulde voetzone of een minder gevulde bovenzone ook vervuld kunnen worden.

Geen koude voeten meer

Heeft u ook wel eens last van kouden voeten in bed? Het donzen dekbed Mantello kan naar wens uitgevoerd worden met een warme voetzone. Het dekbed wordt per vak gevuld waardoor persoonlijke wensen als een extra gevulde voetzone of een minder gevulde bovenzone mogelijk zijn.

De Suite beddengoed

Satijn, katoen, linnen, zijde...elke stof heeft zijn eigen comfort. Satijn geweven katoenen stoffen zijn gladder en koeler, terwijl linnen wat ruwer is. Jersey beddengoed is warmer en zijde is prachtig omdat zijde een lichaamseigen stof is. In onze fraaie collectie vindt u allerlei uni dekbedovertrekken, overtrekken met patronen en met fraaie kleurrijke dessins. Naar wens te voorzien van een knoop- of ritssluiting en naar keuze met of zonder instopstrook.

Genieten met uw ogen open èn met uw ogen dicht.

Showroom & Atelier

Zuidplaspolderweg 11
2841DC Moordrecht
0182 - 37 50 22
info@desuite.nl

Openingstijden

Di t/m za 10.00 - 17.00
's Avonds op afspraak
Bekijk opening en sluiting feestdagen

De Suite

Afspraak maken

In de showroom of bij u thuis

Afspraak maken