Showroom 0182 - 37 50 22 info@desuite.nl

Moderne slaapkamers

Een moderne slaapkamer kenmerkt zich op functionaliteit en strakke lijnen en vormen. De Suite kan dergelijke slaapkamers niet alleen ontwerpen, maar ook van A tot Z vormgeven. In onze eigen meubelmakerij worden zowel bedden, matrassen en kasten volledig op maat gemaakt. Kwaliteit, vakmanschap en de modernste inzichten staan garant voor onovertroffen slaapcomfort.

Moderne slaapkamer inspiratie

Moderne slaapkamerkasten

Uw moderne slaapkamer kunnen wij voorzien van bijpassende kasten zoals schuifdeur- en draaideurkasten en inloopkasten. Met oog voor detail werken we met het fraaiste hout, zoals eiken, noten en kersen. Ook kasten uitgevoerd in houtfineren van Shinnoki misstaan niet in de moderne slaapkamer.

Lees verder...

Slaapkamer met TV-lift

In deze moderne slaapkamer heeft het strak vormgegeven bed aan het voeteind ruimte voor een TV-lift. Smaakmaker is de exclusieve stof van Carlucci, gecombineerd met licht eikenhout. Wilt u meer weten over onze bedden en kasten? Bekijk dan meer foto's van deze luxe en moderne slaapkamer.

Lees verder...

Moderne slaapkamer naar eigen ontwerp

In deze moderne slaapkamer naar eigen ontwerp, zijn de bedden geplaatst tegen een hoge wand waaraan lampen van Foscarini hangen. De natuurlijke kleurstelling van het moderne bed, de nachtkastjes en het beddengoed wordt verlevendigd door de geel-groene mosterd kleur van de wand.

Lees verder...

Moderne slaapkamer met room divider

Deze moderne slaapkamer met room divider is samen met de klant ontworpen. Het bed, de nachtkastjes, de draaideurkast en de room divider zijn van onze hand en hebben een eigentijds design. Het kleurgebruik, waar aquamarijn de toon zet, geeft de slaapkamer een strakke uitstraling.

Lees verder...

Moderne slaapkamer met inloopkast

Deze moderne slaapkamer is van alle gemakken voorzien, waaronder een elektrisch verstelbaar bed, een inloopkast, een schuifwandkast en een vouwtafel. De zwart-wit geblokte stof geeft de slaapkamer een moderne twist en is toegepast op de garderobetafel en de bedombouw.

Lees verder...

Hulp of advies?

Showroom
Zuidplaspolderweg 11
2841 DC Moordrecht
0182 - 37 5022
info@desuite.nl

Openingstijden
di t/m za 10.00-17.00
('s avonds op afspraak)

Huisbezoek
Wenst u advies bij u thuis? Belt u dan voor een afspraak naar
0182 37 50 22

Heeft u vragen?

Aanhef *

Genieten met uw ogen open èn met uw ogen dicht.

Showroom & Atelier

Zuidplaspolderweg 11
2841DC Moordrecht
0182 - 37 50 22
info@desuite.nl

Openingstijden

Di t/m za 10.00 - 17.00
's Avonds op afspraak

Let op: gesloten op 24,25,26, 31 december en op 1 januari

De Suite

Afspraak maken

In de showroom of bij u thuis

Afspraak maken