Showroom 0182 - 37 50 22 info@desuite.nl

De Suite biedt hulp voor mensen met Parkinson

Goed slapen

Bij familiebedrijf De Suite geloven we dat een goede nachtrust de basis is voor een aangenamer leven. Er zijn veel mensen die niet optimaal slapen, terwijl dit wèl kan. Daarom maken wij bedden en matrassen, waarbij we altijd rekening houden met uw persoonlijke omstandigheden zoals het omdraaien in bed en het uit bed stappen.

Minder gespannen én beter slapen

Exclusief en vernieuwend zijn onze bedden en matrassen met het FPS-ontspanningssysteem. Het verminderen van de basisspanning met behulp van geluidsgolven zorgt dat mensen met Parkinson in het dagelijks leven beter functioneren, beter kunnen ontspannen én beter kunnen slapen.

De akoestische techniek is een succesvolle toepassing voor mensen die motorische en neuropathische problemen hebben en spanning opbouwen zoals bij Parkinson. Meer over FPS.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u een bezoek aan huis?
Neem dan contact met ons op via 0182-375022
of maak een afspraak per mail.

FPS is onmisbaar geworden

"Wat je precies voelt is moeilijk uit te leggen, maar het is voor mij onmisbaar. Je voelt de trillingen, sommige relatief oppervlakkig en andere intensiever. Als je lekker ligt en dan bewust ontspant, dan zijn die trillingen daar erg positief bij omdat bij een Parkinson patiënt de spieren het af laten weten."

Samen oud worden

‘We houden rekening met de Parkinson van Hans. Ook op het feit dat ouderdom nu eenmaal met gebreken komt, spelen we met onze nieuwe levensloopbestendige slaapkamer in.’

Lees het verhaal

Alle gemakken in comfortbedden

Als voortekkers in comfortbedden maken wij uitvoeringen met een verborgen hoog-laag en een sta-op-functie. De deelbare bedden sluiten naadloos aan, zodat u samen met uw partner van een fijn en comfortabel bed kunt genieten. Er is een uitgebreide keuze in toepassingen, modellen en materialen.

Hulp of advies?

Showroom
Zuidplaspolderweg 11
2841 DC Moordrecht
0182 - 37 5022
info@desuite.nl

Openingstijden
di t/m za 10.00-17.00
('s avonds op afspraak)

Huisbezoek
Wenst u advies bij u thuis? Belt u dan voor een afspraak naar
0182 37 50 22

Heeft u vragen?

Aanhef *

Genieten met uw ogen open èn met uw ogen dicht.

Showroom & Atelier

Zuidplaspolderweg 11
2841DC Moordrecht
0182 - 37 50 22
info@desuite.nl

Openingstijden

Di t/m za 10.00 - 17.00
's Avonds op afspraak
Bekijk opening en sluiting feestdagen

De Suite

Afspraak maken

In de showroom of bij u thuis

Afspraak maken