Showroom 0182 - 37 50 22 info@desuite.nl

Raamdecoratie van Stof Op Maat

De huidige raamdecoraties zijn zowel multifunctioneel als zeer aantrekkelijk. De vele kleuren, dessins en soorten materialen maken het stileren van uw interieur tot een interessante uitdaging. Spelen met (zon)licht, het creëren van sfeer, het weren of vasthouden van warmte, de mogelijkheden zijn zeer divers. Tamara van Blijswijk gaat deze uitdaging graag samen met u aan!

Jaloezieën

De jaloezie staat voor een perfecte mix van functionaliteit, decoratie en sfeer. In aluminium of hout, met diverse kleuren ladderband, is de jaloezie een stijlvolle blikvanger. Naar wens verrijkt u ze met accessoires. Tamara van Blijswijk adviseert u graag!

Rolgordijnen

Het rolgordijn is niet meer weg te denken uit het hedendaagse interieur. Inzetbaar op vele plaatsen in huis en kantoor. Van transparant tot verduisterend, van zakelijk tot romantisch, en met schulp of roede: u hebt de keuze uit oneindig veel stoffen, kleuren en dessins.

Plissé & Duette

Deze raamdecoratie bestaat uit fijne geplisseerde stoffen in moderne uni tinten en dessins met een prachtig lichtdoorlatend effect. Zoals de standaard Plissé, te verkrijgen in een Top Down uitvoering met een speels schaduweffect. Of kies voor de Day and Night uitvoering met transparante en verduisterende stof.

Prestige

Het Prestige duo-rolgordijn is toe te passen in een kleurrijk interieur, maar ook in een interieur met natuurtinten. Horizontale lamellen van afwisselend transparante en non-transparante stoffen geven een perfect evenwicht tussen licht en privacy. Een aantrekkelijk gordijn dat gemakkelijk omhoog en omlaag te brengen is.

Elektrische bediening

Elektrisch bedienbare raamdecoratie staat voor extra gemak, veiligheid en woon-comfort. Zowel (vouw)gordijnen, rolgordijnen, plissé- en dupligordijnen als jaloeziën kunnen worden uitgevoerd met elektrische bediening. De elektrisch bedienbare raamdecoratie is voorzien van Somfy motoren en te combineren met het Home Motion-systeem van Somfy.

 

Interieuradvies

Een mooi, sfeervol interieur, passend bij uw levensstijl én persoonlijkheid, begint bij de basis: raamdecoraties en vloerbedekking in de juiste kleuren- en materialenmix. Met liefde voor het vak, materiaalkennis en gevoel voor stijl adviseert Tamara van Blijswijk u hier graag over.

Stofopmaat.nl

Contact opnemen

Stof Op Maat
Tamara van Blijswijk
Zuidplaspolderweg 9
2841 DC Moordrecht
t. 0182 - 37 5951
e. info@stofopmaat.nl

Openingstijden
op afspraak

Afspraak maken

Waar kunnen wij u mee helpen?

aanhef *

Genieten met uw ogen open èn met uw ogen dicht.

Showroom & Atelier

Zuidplaspolderweg 11
2841DC Moordrecht
0182 - 37 50 22
info@desuite.nl

Openingstijden

Di t/m za 10.00 - 17.00
's Avonds op afspraak
Bekijk opening en sluiting feestdagen

De Suite

Afspraak maken

In de showroom of bij u thuis

Afspraak maken