Over ons Bezoek showroom 0182 - 37 50 22 info@desuite.nl

Relaxstoelen voor diepe ontspanning

Meer dan alleen een stoel

Op het eerste gezicht lijken de stoelen op de bekende elektrische relaxfauteuils die je met een bediening van een zit- in ligstand kunt zetten. Maar aan het oog onttrokken bevindt zich de techniek waar het eigenlijk om gaat: het ingebouwde systeem dat met geluid en zachte trillingen zorgt voor een diepe ontspanning en behandeling van diverse fysieke klachten.

Behandeling fysieke klachten

Geluidsgolven kunnen op een prettige manier de stijfheid en spanning in uw lichaam en spieren verminderen. Deze manier van onstpannen of behandelen wordt "fysio-akoustisch" genoemd. De laagfrequente geluidstrillingen - die u niet kunt horen maar wel voelt - bevorderen de doorbloeding, ontspannen de spieren en zorgen voor pijnreductie.

Relaxstoelen

De stoelen zijn zo ontworpen dat de trillingen en geluidsgolven op subtiele wijze en optimaal in het lichaam kunnen doordringen. De lig- en zitpositie kan met de bediening gemakkelijk in de ideale stand worden gebracht. De stoelen zijn uitgevoerd in luxe ledersoorten en leverbaar in een breed scala aan kleuren.

Voordelen van fysio-acoustische stoelen

  • diepe ontspanning
  • stimuleren bloedsomloop
  • ontspannen van spieren
  • verminderen pijnklachten
  • bevordert de nachtrust
  • behandelvorm in 'huiskamer'
  • aangepast aan uw postuur
  • volledig ingebouwd in een stijlvol ontwerp

Geluidstrillingen

Geluidsgolven kunnen op een prettige manier de stijfheid en spanning in uw lichaam en spieren verminderen. Deze manier van onstpannen of behandelen wordt "fysio-akoustisch" genoemd. De laagfrequente geluidstrillingen - die u niet kunt horen maar wel voelt - bevorderen de doorbloeding en ontspannen de spieren.

Lees verder...

Relaxstoel met sta-op functie

Relaxstoelen met sta-op functie en ingebouwd FPS geluidssyteem. De unieke combinatie van zachte trillingen van de FPS frequentiewisselingen en het comfort van deze behandelstoel, zorgt niet alleen voor een behandeling van diverse fysieke klachten, maar ook voor ontspanning en een heerlijk uitgerust lichaam.  

Lees verder...

Relaxstoel met design

De Sentation is een elekrische relaxfauteuil met een ingebouwd systeem dat met geluid en zachte trillingen zorgt voor een diepe ontspanning en behandeling van diverse fysieke klachten. De stoelen worden geleverd in hoogwaardig leder met keuze uit een groot aantal kleuren.

Lees verder...

Zelf een van onze stoelen uitproberen?

Dat kan in onze showroom in Moordrecht. Laat ons even weten wanneer u komt, dan maken wij alle tijd vrij om u te informeren. Natuurlijk kunt u zelf één van de programma's uitproberen. Zo kunt u zelf ervaren wat een verademing het is om rustig te kunnen liggen of zitten. Uw doorbloeding verbetert, uw spieren ontspannen en eventuele pijnklachten worden minder. Veel mensen geven ook aan beter te slapen nadat ze de stoel een keer hebben gebruikt.

Lees verder...

Hulp of advies?

Contactgevens
t. 0182 37 50 22
(ma - za van 09.00-18.00 uur)
mail: info@desuite.nl

Huisbezoek
Wenst u advies bij u thuis? Belt u dan voor een afspraak naar
0182 37 50 22

 

Heeft u vragen?

Aanhef *

Voor een persoonlijk en eerlijk advies gaat u naar Moordrecht. Kwaliteit geeft rust.

Showroom & Atelier

Zuidplaspolderweg 11
2841DC Moordrecht
0182 - 37 50 22
info@desuite.nl

Openingstijden

Di t/m za 10.00 - 17.00
Bij voorkeur op afspraak
Ook ‘s avonds

De Suite

Afspraak maken

In de showroom of bij u thuis

Afspraak maken