Over ons Bezoek showroom 0182 - 37 50 22 info@desuite.nl

Slaapkamer inrichten: inspiratie, ideeën en advies

Slaapkamer inrichten? De Suite biedt inspiratie, ideeën en advies. Maar ook stijlvolle beddenkasten op maat en luxe beddengoed. Of u nu een grote of kleine slaapkamer wilt inrichten, we nodigen u uit voor een vrijblijvend gesprek. In Moordrecht kunnen wij u niet alleen gericht adviseren, maar ook talloze voorbeelden van stijlen, materialen, stoffen en kleuren tonen. Van idee tot advies, van ontwerp tot montage: als u de slaapkamer wilt inrichten kunt u van A tot Z bij De Suite terecht.

Slaapkamer inrichten: advies

Als u de slaapkamer wilt (her)inrichten, is de keuze enorm. Kom langs voor een gedegen en integer advies waarbij we inspelen op uw eisen, wensen en ideeën. Na inmeten wordt een advies omgezet in een ontwerptekening waarmee wij u de optimale indeling tonen en daarnaast de stijl, kleuren en materialen voor uw nieuwe slaapkamer.

Complete slaapkamers

Bent u van plan om uw complete slaapkamer aan te pakken? Maak dan kennis met onze totaalaanpak voor het inrichten van uw slaapkamer. Advies, voorbereiding, productie en montage: alles gebeurt in eigen beheer. Met deze werkwijze realiseren wij in harmonie de slaapkamer van uw dromen.

Lees verder...

Slaapkamer met TV-lift

De TV op de slaapkamer kan heel comfortabel zijn, maar voor een mooi slaapkamerinrichting is de TV soms een doorn in het oog. Wilt u de TV uit het zicht, dan is een meubel met een TV-lift een fraaie oplossing. Zo kunnen we een bed met TV-lift uitvoeren, een hocker met TV-lift en zelfs kasten met TV-lift.

Lees verder...

Zolder slaapkamer

Overweegt u de zolder als slaapkamer te gebruiken? De Suite weet elke zolder om te toveren tot aangemane ruimte, waarbij handig wordt omgegaan met lichtinval, mogelijk schuine daken en loopruimtes. U kunt voor de inrichting en aankleding van de complete slaapkamer bij ons terecht.

Lees verder...

Kleine slaapkamer inrichten

Een kleine slaapkamer inrichten lastig? Niet met hulp van De Suite. Met talloze slimme en stijlvolle oplossingen weten we elke wat kleinere ruimte om te toveren tot een knusse slaapkamer. Als slaapkamer ontwerpers leveren we van A tot Z maatwerk en kunnen we ook kleine slaapkamers optimaal inrichten. 

Lees verder...

Slaapkamer kleuren

Slaapkamer kleuren zijn belangrijk bij de inrichting van uw slaapkamer. Of u de slaapkamer in wit, grijs, blauw, zwart of desnoods rood uitvoert; de kleuren in een slaapkamer bepalen de sfeer. Bij De Suite krijgt u professioneel advies over de juiste slaapkamer kleuren.

Lees verder...

Gordijnen

Een mooi, sfeervol slaapkamer interieur - passend bij uw levensstijl én persoonlijkheid - begint bij de basis: raamdecoraties en vloerbedekking in de juiste kleuren- en materialenmix. Het is belangrijk dat u zich thuis voelt in de slaapkamer.

Lees verder...

Slaapkamer op maat

De Suite maakt voor u de slaapkamer van uw dromen waar u jarenlang slaapgenot, gemak en plezier van zult hebben. De bedden en kasten worden door onze eigen meubelmakers en stoffeerders vervaardigd. Met ervaring, passie en vakmanschap maken zij uw complete slaapkamer exact op maat.

Lees verder...

Slaapkamer inrichten: inspiratie

Laat u inspireren met de op onze website, of breng ter inspiratie een bezoek aan onze showroom. Een slaapkamer inrichten begint immers met het opdoen van inspiratie en ideeën. Kiest u voor een moderne, strakke slaapkamer of heeft u voorkeur voor een klassiekere uitstraling?

Lees verder...

Slaapkamer ontwerpen

Inspiratie leidt tot ideeën en inzicht. Maar voordat u de slaapkamer kunt inrichten, is het zaak de haalbaarheid van uw ideeën te toetsen. Is het wel zo praktisch wat u voor ogen heeft? Zijn er andere oplossingen of heeft u wellicht iets over het hoofd gezien? De ideeën krijgen vorm met een slaapkamer ontwerp.

Lees verder...

Hulp of advies?

Contactgevens
t. 0182 37 50 22
(ma - za van 09.00-18.00 uur)
mail: info@desuite.nl

Huisbezoek
Wenst u advies bij u thuis? Belt u dan voor een afspraak naar
0182 37 50 22

 

Heeft u vragen?

Aanhef *

Slaapkamer inspiratie

Op zoek naar voorbeelden van slaapkamers ter inspiratie? Doe ideeën en inspiratie op met vele slaapkamers in iedere denkbare stijl, kleur en afwerking.

Maak kennis met De Suite

Wie zijn de mensen achter De Suite? Meer informatie over ons bedrijf, onze klanten en de werkwijze.

Voor een persoonlijk en eerlijk advies gaat u naar Moordrecht. Kwaliteit geeft rust.

Showroom & Atelier

Zuidplaspolderweg 11
2841DC Moordrecht
0182 - 37 50 22
info@desuite.nl

Openingstijden

Di t/m za 10.00 - 17.00
Bij voorkeur op afspraak
Ook ‘s avonds

De Suite

Afspraak maken

In de showroom of bij u thuis

Afspraak maken